[Žinios trumpai] Problemos dėl Vakarų sankcijų – Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas negalės naudoti botokso  (1)

Apie tai, kad Putinas naudojo botoksą, pirmą kartą iškilo per jo vizitą Kijeve 2011 m. spalį, kur aplink jo akis buvo matoma mėlynė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų paskelbtos sankcijos Rusijai dėl karo Ukrainoje tiesiogiai paveiks prezidentą Vladimirą Putiną, kuris negalės naudoti botokso. Taip yra dėl kai kurių farmacijos įmonių paskelbtų pranešimų dėl ekonominių bausmių.

Tarp šių įmonių yra „Eli Lilly and Co“, „Novartis“ ir „Abbvie Inc“, kurios, anot naujienų agentūros „Reuters“, praėjusią savaitę teigė, kad ir toliau tieks svarbiausius vaistus vėžiui ir diabetui gydyti, tačiau sustabdys „neesminių“ produktų tiekimą į Rusiją.

„Abbvie“ priklauso garsus raukšlių gydymo produktas „Botox“ ir pranešė, kad laikinai sustabdė visų savo estetinių gaminių veiklą Rusijoje, rašo „The Independent“.

„The Guardian“ teigia, kad gandai apie tuometinio Rusijos ministro pirmininko V. Putino botokso vartojimą kilo po jo vizito Kijeve 2011 m. spalį , kur jis „pasižymėjo didžiule mėlynai geltona mėlyne aplink akis“.

 

Ažiotažas Rusijos tinklaraštyje tapo toks garsus, kad V. Putino atstovas buvo priverstas paneigti. „Tikriausiai taip krito šviesa. Premjeras pavargo", – sakė atstovas spaudai.

69 metų Putinas dažnai vaizduojamas su lygia kakta, rausvais skruostais ir be raukšlių. Teigiama, kad Rusijos lyderis per daugelį metų buvo pasidaręs keletą kosmetinių procedūrų, įskaitant botokso suleidimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(3)
(2)

Komentarai (1)