[Žinios trumpai] Keistas V. Putino elgesys Pergalės dienos parade pakurstė dar daugiau gandų apie jo sveikatą (Foto)  ()

Vladimiras Putinas taip pat šlubavo, sukeldamas daugiau gandų apie jo sveikatą, o pranešimai rodo, kad jis gali sirgti Parkinsono liga arba vėžiu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-10 [Žinios trumpai] Keistas V. Putino elgesys Pergalės dienos parade pakurstė dar daugiau gandų apie jo sveikatą (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir vėl pakurstė spėliones dėl savo sveikatos Pergalės dienos iškilmėse uždengęs kojas antklode. Kaip matyti iš nuotraukų ir vaizdo įrašų socialiniuose tinkluose, Putinas, sėdėdamas tarp Antrojo pasaulinio karo veteranų ir aukšto rango asmenų, stebėjo karinį paradą Maskvos Raudonojoje aikštėje, ant kojų buvo užsidengęs storą žalią pledą.

Atskirai „The Independent“ pranešė, kad juodą striukę vilkintis Rusijos lyderis taip pat buvo pastebėtas kosėjantis ir buvo vienintelis žmogus iš savo grupės, kuriam prireikė papildomų apdangalų kovojant su gana švelniu 9 laipsnių šilumos oru šalies sostinėje.

Vaizdo įraše taip pat buvo matyti, kaip Putinas šlubuoja, pakurstydamas daugiau gandų apie jo sveikatą, o pranešimai rodo, kad Kremliaus lyderis gali sirgti Parkinsono liga arba vėžiu.

 

Tai įvyko iškart po to, kai praėjusį mėnesį buvo pranešta, kad Kremliaus lyderiui gali būti atlikta operacija, galbūt dėl vėžio. Remdamasis Rusijos „Telegram“ kanalu „General SVR“, „The Independent“ pranešė, kad Putino gydytojai jį įspėjo, kad dėl operacijos „trumpam laikui“ jis gali būti nedarbingas.

Reikia paminėti, kad Kremlius niekada nekomentavo pranešimų apie tariamą Rusijos lyderio blogą sveikatą. Kaip rašo news.com.au, manoma, kad Kremlius griežtai kontroliuoja Putino pasirodymus, įskaitant net laiko apribojimus jo susitikimams, siekiant išlaikyti jo stiprybės įvaizdį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(2)
(15)

Komentarai ()