Medikai: homoseksualumas jaunimui nepavojingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jusc 2009-11-21 23:48
Tai va, kol nera tyrimu nieko blogo ir negalima teigti, norint tureti tyrimus reikia iteisinti, bus iteisinta, bus tyrimai, tada bus isvados, pamatysim isaugusi homoseksualu skaiciu galesim uzdrausti.
Jusc 2009-11-21 23:51
Irodysiu tuo paciu klaidingu teiginiu, kuri pateikiai apie gamta. Gamtoje gyvunai su negyvais daigtais tik nuleidzia gara, bet jie nesiruosia su jais pratesti gimines ar visalaik taip elgis, ne taip kaip zmones, kurie pastoviai kisa i glusa.
Justin999 2009-11-21 23:55
Tai palauk, pagal tave iseitu, kad "nuleisti gara vyrui kitam vyrui i isange" yra nenormalu, bet taip daryti pastoviai, ji "mylint" yra normalu?
Manvydas 2009-11-22 00:01
Galėsim... Kuo toliau šita diskusija krypsta, tuo labiau man ji atrodo juokinga. Nesikišam į homo gyvenimus, neafišuoja lai jie savo (ne)iškrypimo (kaip kam patogiau).Ko jiems trūksta?Realiai, jeigu jie nori vaiko, tai yra tam tikrų būdų juos gaut.Santuoka, kam jiems to?Jeigu vienas kitą myli, gali ir be santuokos ištvert.Ko dar jiems trūksta? Gatvėj laižytis, ar pagalį daryt?Tai bet kokiu atveju nelabai normalu.Nematau, ko jiems trūksta.
Jusc 2009-11-22 00:07
Gal paprasciausiai nori buti pripazinti, kaip normalus, o ne ligonys ar nebuti nekenciami, tarsi jie patys tai butu pasirinke? O kam heteroseksualam santuoka? Jeigu vienas kita myli, gali ir be santuokos istvert.
Justin999 2009-11-22 00:17
Perskaiciau delfyje. Skaityk savo zinutes, o ypac paskutine, is kurios ja ir suformulavau. Pats sau priestarauji. Ir apskritai tai tu apibrezk, kaip supranti savoka "normalu". Nes tai moraline kategorija beveik. As ja suprantu kaip inzinierius - normalus elgesys, tai toks, kuriam atitinka populiacijos individu elgesio vidurkis. Taigi homoseksualizmas nenormalu. Ir taskas. Tiesa, pasitaisysiu. Vadovaujantis mano supratimu, tai reiktu laikyti anomalija. Si savoka siek tiek skiriasi nuo nenormalumo. Bet is esmes mano poziurio tai nekeicia. As homoseksualizma laikau anomalija. Is cia darau sekanti teigini: jeigu sia anomalija pasizymetu 100% populiacijos, populiacija butu pasmerkta isnykti. Kieviena biologine sistema suredyta taip, jog bet kokia kaina issaugotu savo egzistencija, todel si anomalija yra yra neigiamo pobudzio absoliutiniu aspektu.
Jusc 2009-11-22 00:30
Kaip tu galejai is mano paskutines zinutes padaryt tokia isvada? Is jos greiciau buvo galima susidaryti isvada, kad as teigiu, jog nuleisti gara i vyro isange yra normalu, bet su juo pastviai tai daryti yra nenormalu. Bet paskutinej zinutej norejau pasakyti, kad karta nuleisti gara kazkokio daikto pagalba nera blogai, bet blogai yra su tuo daiktu tuom uzsiimti pastoviai ir to napaneigsi netgi ieskodamas asociaciju gamtoje. Traukiuos is sios diskusijos, nes nieko nebus pasiekta, reikia laukti nauju tyrimu, kad bent viena puse turetu svariu irodymu
Justin999 2009-11-22 00:43
Na, as savo ruoztu irgi ties cia sustosiu. Reziumuodamas galiu pasakyti tiek: yra istatymai, kuriu visi turime laikytis, nes visi (dauguma) sutikome su jais. Juose labai aiskiai aprasytos homoseksualiu (netradicines orientacijos) asmenu teises, ir heteroseksualiu asmenu pareigos (homoseksualu atzvilgiu). Ju laikykimes, ir visi bus patenkinti. O kas istatymu neapibrezta, tai pasilieka kievieno zmogaus asmeninei nuomuonei ar poziuriui: istatymas nenurodo su kuo draugauti, tad jei homikai kencia depresija del familiaru santykiu trukumo - cia ju problemos.
Urbshis 2009-11-22 13:20
net nesinori komentuoti, kai matau kad yra tokiu kurie gina issigimima...baisu...as tai nesuprantu ka cia diskutuoti, jei buvo atlikta apklausa ir kazkur 60-80% Lietuvos zmoniu pritartu draudimams viesinti apie tuos issigimelius...ka cia svarstyti, nu lietuva nenori kad atsirastu dar prie pedofilu klano pediku klanai...atsiprasau uz grubuma, bet mane nervoja tie klausimai...
Menelajas 2009-11-22 15:54
Pats esu homoseksuslus ir esu prieš gėjų paradus , man negražu kai ten visi pusnuogiai demonstruojasi , nepadoru.Vis dėlto tolerancijos Lietuvoje trūksta...
Zigzaueris 2009-11-22 16:34
Vat pagarba už tai tau.Mane siutina ne pats homoseksualumas,o tas reklamavimasis ir visur lindimas t.y.paradai ir t.t.Po tokių dalykų susimastai,kokia kultūrą tai atnešą.Labai viliuos,kad daugiau su tokiu požiūriu,kaip tavo yra...
Zigzaueris 2009-11-22 16:36
Na gyvūnai nesako ne,tai nežinau ar nesutinka ,o vaikai saldainių gauna Kuo toks potraukis skirias tu man geriau pasakyk,jaigu šaudom "natūralu nenatūralu" temom.Gamtoj gi daro taip
Vytautaska 2009-11-22 16:47
Apsaugok, Viešpatie, nuo tokių "urologų". Nuo ped...-homikų, apsisaugosim patys.
Vytautaska 2009-11-22 16:53
Aš pasakysiu TAIP. TOKIAM RIMTAM portalui KAIP ŠIS, nesolidu spausdinti tokius "mokslinius" samprotavimus. Tai problema, kurią kelia patys išsigimėliai (jeigu tai įgimta, vadinasi išsigimstama, net šitie "daktarai" tai patvirtina). Tačiau abejotinos vertės "tyrimus" skelbti tokiame TECHNOLOGIJŲ portale,,,, kažkoks ABSURDAS.
Aistis 2009-11-22 16:56
Bet ir nesako taip, taigi, gyvuno neimanoma atsiklausti, o vaikas yra nepilnametis ir dar lytiskai nesubrendes. O del naturalu - nenaturalu nezinau, nes nesidomejau. Pagal mane homoseksualumas yra priimtina bendravimo forma, tenkinanti abi puses.
Vytautaska 2009-11-22 16:59
...IR PRIDĖSIU DAR. urologams VYRIŠKI nuklydimai - pastovaus uždarbio garantas. Urologams ir proktologams. Nes lytinis santykiavimas per angas, skirtams organizmo veiklos panaudotiems produktams pašalinti, sukelia jų patologiją. BIZNIS YRA BIZNIS! Taip sako "laisva" rinka ir nusispjaut į moralę......
Dainius2 2009-11-22 20:07
kalbos nebuvo ir niekada nesakiau, kad homoseksualų yra tik tarp žmonių. Beto teigiau, kad faktas jog jų yra ir kitose rūšyse neįrodo šio reiškinio normalumo, taigi mano įrodymai akivaizdūs, dabar laukiu tavųjų. Ir dar, kai sakau "Gamta sutvarkė taip, kad vyras traukia moterį, o moteris vyrą" turiu omeny, kad vianai svarbiausių organizmo funkcijų - dauginimuisi įgyvendinti reikia vyro ir moters. DETALIZUOJU, KAD IŠVENGČIAU NETEISINGŲ INTERPRETACIJŲ.
StN 2009-11-22 20:18
Sakyt, kad homoseksualumas yra normalu - tas pats, kas sakyt, kad maistas yra skirtas ne energijai gamint, o jos gaminimą stabdyt. Tiesą sakant, aš homoseksualus priskirčiau invalidų grupei visuomenėje. Tik, aišku, ne fiziniam invalidam, o mentaliniam.
Dainius2 2009-11-22 20:24
Pritariu, pats tą patį rašiau, tik pavadinau juos lne invalidais, o ligoniais.
sigma 2009-11-22 20:33
O ką reiškia normalu? Vakarų visuomenėje normalu meluoti, romėnų visi įmanomi lytiniai santykiai, kai kurių indėnų visuomenėse žudyti, ar valgyti žmogieną, jei visus pedofilus sudėsim į vieną sąla tai joje vaikų tvirkinimas taipogi taps norma.Taigi normalumo savoka tik apibrėžia kas priimtina visuomenei, todėl negalime kažko uždrausti ar skatinti tik todėl, kad tai normalu.