Medikai: homoseksualumas jaunimui nepavojingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jusc 2009-11-21 22:09
Visa tai pasitaiko gamtoje, bet gyvunai issikrauna ant jaunikliu ar kitos rusies tik retais atvejais, o homoseksualios poros(siuo atveju tinkamiausias pavyzdys butu pingvinai) praleidzia visa gyvenima kartu. Ir siaip matau neskiri dalyko, kai santykiai vyksta abieju pusiu sutikimu ir nori, nuo to kai tai daroma per prievarta(isprievartauja vaika ar varo su sunimi).
Jusc 2009-11-21 22:14
Ka cia imanoma irodyti, kai priesininkai uzsirauke ir tesugeba pateikti pseudomokslines teorijas, iskelia keliasdesimties metu senumo tyrimus virs naujausiu ir tesugeba sudievagoti, kad koks bus jeigu bus...
Dainius2 2009-11-21 22:16
O jeigu vaikas sutiktų ar tada sakytum, kad pedofilija - leistinas dalykas - liberastų paistalai ir tiek.
Dainius2 2009-11-21 22:19
Mes rememės logika, todėl ir laimim. O jūs tik bandot pateisinti savo neteisingus teiginius klaidingai interpretuodami faktus. Čia tas atvejis kai bandė įrodyt, kad jei kitose rūšyse egzistuoja homoseksualumas, tai reiškia, kad jis - normalus dalykas. Į tai jau atsakiau - nesikartosiu, tik pasakysiu, kad užkrečiamos ligos taip pat egzistuoja kitose rūšyse, tai gal būsena, kurią jos sukelia irgi normali būsena?
Topazas 2009-11-21 22:41
Būsiu senamadiškas. Žinau, kad žmogus yra gyvūnas, kilęs iš kitų gyvūnų, ir, kad tarp gyvūnų dažnai pasitaiko homoseksualūs santykiai. Bet jei jau žmogus apdovanotas evoliucijos tokiomis smegenimis, kurios sugeba mąstyti, kurti, atskleisti visatos paslaptis, gal nebesistenkim mėgdžioti gyvūnų ir nebandykim supanašėti į juos? Esu gana tolerantiškas. Nepykstu už iškrypimus tol, kol niekas nenukenčia. Bet tikrai nenorėčiau homoseksualaus vaiko.. atleiskit, bet man su tuo būtų be galo sunku susitaikyti.. kaži ar susitaikyčiau.. O jei jau jum taip gerai, nesvarbu kokie vaikai išaugs, tai džiaugiuosi, tokia tolerancija, bet bent jau nebandykit žmonių suvienodint su... ne žmonėm... man tai šlykštu ir tai tik mano nuomonė..
AirDog 2009-11-21 22:44
Homikai negeria? Nėra normalių hetero šeimų? Ir nustokit sekti pasakas, kad homoseksualiai santykiaujama tik dėl įgimtų dalykų... Gal nežinote kas darosi kalėjimuose, gal nežinote kaip paaugliai antru galu užsidirba dienpinigių, kad ir tame pačiame Paryžiuje... Gal moterys besimėgaujančios analiniu seksu irgi iš prigimties homoseksualios? Kame čia logika? Tai tik pasileidimas savo ar ne savo valia ir savęs pateisinimas. Žmogaus smegenys lanksčios, gali nugalėti net prigimtį. Žudymas kare prigimtis? Jūs galėtumėte žudyti? O kaip dėl homoseksualumo? Kaip paaiškinsite?
Jusc 2009-11-21 22:45
Nesakyciau, nes sutartys su vaikais negalioja. Vaikas pilnai uz save neatsako, jis aplamai nera subrendes ir nevisiskai supranta ka daro, taigi tai tikru tikriausias isnaudojimas. O homoseksualai visiskai supranta ka daro ir abu buna vienodai subrende, arba abu paaugliai arba abu suauge. Kokius faktus mes klaidingai interpretuojam?
Aistis 2009-11-21 22:45
Vaikas isvis negali duoti ar neduoti sutikimo tokiam dalykui, jis yra nepilnametis ir dar pilnai lytiskai nesubrendes.
Jusc 2009-11-21 22:58
Sulyginai nesulyginamus dalykus. Cia labiau tiktu ar tu prisiverstum myleti vyrus, pamegti ziureti, kaip jie laizosi, pamacius grazu vyra noreti su juo praleisti nakti ir pradeti slykstetis santykiais su moterimis, prisiversti, kad taves visiskai netrauktu moterys? Beje 1 dalykas apmastymui, del to vaiku isivaikinimo homoseksualiose seimose. Ar geriau, kad vaikas uzaugs vaiku namuose, ar apsuptas 2 mylinciu teciu/2 mylinciu mamu?
Manvydas 2009-11-21 23:00
Juokingiausia kai homo šneka apie "toleranciją", bet tuo tarpų neigiamą nuomonę apie juos išvadina homofobija.Tai kokia čia jie toleranciją gali gaut, kai patys netoleruoja kitokios nuomonės, nei jų. Jie užsiėminėja tolerastija ir ne kitaip.
Dainius2 2009-11-21 23:11
Nu matot, kai taip tai viskas priklauso nuo to ką vadiname normaliu elgesiu, o dabar jau puolatės į tradicines pažiūras ir sakot kad sutartys su vaikais negalimos nes jie už save neatsako (kas yra tikra tiesa). Kaip vienas komentatorius parašė, homoseksualumas yra nenormalu ir taškas.
Jusc 2009-11-21 23:14
Supranti, bet taip nebandoma is homofobu atimti kazkokiu tai teisiu, snekat, snekekit, teikiam faktus, remiamies tyrimais ir diskutuojam kas is tiesu gerai, o kas blogai. O ne saudom is lempos, kad tai yra blogai nes mano seneliui nepatiko gejai, as ju iki siuol nebuvau mates, todel tai yra liga kuria galima pagydyti, o ne igimtas dalykas.
Dainius2 2009-11-21 23:18
Beje 1 dalykas apmastymui, del to vaiku isivaikinimo homoseksualiose seimose. Ar geriau, kad vaikas uzaugs vaiku namuose, ar apsuptas 2 mylinciu teciu/2 mylinciu mamu?[/quote] Žinoma, geriau tegu auga vaikų namuose, ten jo taip netraumuos, kaip gyvenimas nenormalioje aplinkoje - su dviem "tėvais" ar dviem "mamom". Ir apskritai, mastyk ką rašai.
Jusc 2009-11-21 23:18
O kodel nenormalu? (nepermesk man irodymo, kad tai normalu nastos, nes tu cia pateikiai teigini taigi ir irodyk ji)
Jusc 2009-11-21 23:19
Ir koks gi tas traumavimas?
Dainius2 2009-11-21 23:20
Paskaityk ankstesnius mano komentarus ir rasi įrodymus.
Dainius2 2009-11-21 23:22
Vaikas jausis nenormalus, nes visi jo draugai turės mamą ir tėtį, o jis... tiek tu tiem aš jau rašėm apie tai ką jis turės.
Manvydas 2009-11-21 23:25
O aš pasakydamas, kad nemėgstu homoseksualų - iš jų atimu kokias nors teises? Pala pala.Jūs sakot, homo yra įgimtas ir viskas.Bet ar tikrai taip yra?Juk vaikas yra veikiamas aplinkos, jis kopijuoja savo Tėvus, sūnus nori būt, kaip Tėvas ir t.t.Dukrytė nori būt tokia gera, kaip mamytė ir t.t. ir pan.O kas atsakys, ar vaikas nepradės kopijuot tėvelio ir tėvelio?Taip visokių tyrimų buvo, kurie sako, kad tai įgimta, kiti, kad tai įgyta.Bet konkrečių įrodymų nėra.Nėra statistikos, pvz.: Kiek iš 100 homo šeimų įvaikintų vaikų išaugo hetero ir homo. Man tai jokio skirtumo ką tie homo daro tarpusavį, į kokį galą beda savo pasididžiavimą ar kokią vietą laižo.Bet kai reikalauja vaikų, santuokų, afišuojasi, rengia paradus ir kitus išvadina homofobais.Man tai nepriimtina.
kionig 2009-11-21 23:30
Oj bliiiin, pasakysiu trumpai ir aiskiai neverta leistis i gincus su p....., nes tokios beletristikos tesis be galo ir be krasto. Gyvenkit savo gyvenimus ir bukit laimingi, jei esate nelaimingi tai jusu problemos, o ne visu ! Nemokat dziaugtis gyvenimu ? Tai pat jusu problemos ! Jei ir toliau taip pasaulis zenks del malonumu, kad uzkist kiekviena skyle, tai tegu nafik atskrenda tas nibiru, kad ir dabar ir tegu visus nafig istasko, nes pasaulis kraustosi is proto ir nebezino ko nori. Deja artejame prie idiokratijos.... P.S Gyvenimas yra sudetingas dalykas, bet tikrai jis turi idomesniu dalyku negu si zemo lygio diskusija, tik reikia moketi ieskoti, ir zinoma ne skyliu ieskoti...
Justin999 2009-11-21 23:39
"O kodel nenormalu? (nepermesk man irodymo, kad tai normalu nastos, nes tu cia pateikiai teigini taigi ir irodyk ji)" - Jusc O tu man irodyk, kodel nenormalu, pvz yra dulkinti savo automobili per ismetamuju duju vamzdi? Iij atsiprasau - myleti automobili kaip zmogu, pamacius grazu automobili, noreti su juo "praleisti nakti". O gal tai normalu? Juk automobilis tai priklauso "partneriui". Niekas nezalojamas. Niekas neisprievartaujamas. O be to, tai pasitaiko ir gamtoje (neteko matyt suns "varancio" i koki nors negyva daikta?). Butu idomu suzinot cia jusu gay-friendly logikos isvada.