[Žinios trumpai] Sušaudytas ukrainiečių automobilis Lenkijoje tapo įžymybe: to, kas laukė toliau, šeimininkas negalėjo net įsivaizduoti  ()

„Hyundai i30“ ir apšaudytas sugebėjo pasiekti Lenkiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hyundai i30“ iš Mariupolio Lenkijoje atgimė antram gyvenimui. Automobilis buvo suremontuotas visiškai nemokamai ir dabar yra kaip naujas. Apie tai rašoma „TopZhyr“ svetainėje.

Pensininkui Aleksandrui pavyko pabėgti iš Mariupolio apgadintu „Hyundai i30“. Jo automobilis nukentėjo nuo apšaudymo. Nuostolių buvo - daugybė skeveldrų bagažinėje ir išdaužtas galinis langas.

Nepaisant to, „Hyundai i30“ atsilaikė ir sutaisius skyles degalų bake, automobilis galėjo važiuoti. Su žmona ir uošviu Aleksandras išvyko į Lenkiją, o anūkai jį lydėjo kitu automobiliu.

Kad ir kaip būtų keista, apšaudytas „Hyundai i30“ atlaikė 1600 km kelionę ir pasiekė Varšuvą. Kelyje problemų nebuvo.

Aleksandras turi gydytojo specialybę, tad įsidarbino Lenkijoje, tačiau po miestą važinėjo viešuoju transportu. „Hyundai i30“ jis pastatė namo, kuriame apsigyveno jo šeima, kieme.

Skeveldrų nusėtas automobilis netrukus buvo nufilmuotas, o jo nuotraukos greit pasklido socialiniuose tinkluose. Taip „Hyundai i30“ išgarsėjo ir netrukus vieno prekės ženklo atstovai lenkai pasisiūlė jį restauruoti savo lėšomis. Dovanotojai pageidavo likti anonimais.

 

Tai ne vienintelis toks evakuacijos atvejis su apgadintu automobiliu. Anksčiau „Focus“ teigė, kad pagyvenusi pora išvažiavo iš Mariupolio su senu „kuprotu“ 1962-ųjų Zaporožec automobiliu.

Taip pat rašėme, kad ukrainietis sugebėjo evakuotis į Vokietiją iš Melitopolio su „Tavrija" ir dabar automobilį atiduoda nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: