[Žinios trumpai] Arestovičius pirmą kartą išskyrė okupantų charakteristikas, kurias turi žinoti visi: „neįžeidinėkite ordos - tai kur kas blogiau“  (2)

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius ragina netapti tokiems, kokiais yra rusų okupantai. Jis filosofiškai pasižiūrėjo į Rusijos mentaliteto problemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo „Telegram“ kanale Arestovičius teigė, kad nevadins rusų orda, nes tai būtų įžeidimas ordai - viduramžių mongolų valstybei. Zelenskio patarėjo teigimu, tai, kad puola Ukrainą, yra daug tamsesnė, daug labiau pasenusi jėga.

Jis taip pat išskyrė kelias rusų okupantų charakteristikas, kurias, jo manymu, turėtų žinoti visi:

  • jie pasižymi mirties kultu, kuris išgyvena iš žmonių ir gyvūnų mirčių;
  • bet tai yra ne tik mirties, bet ir kančios kultas - Bučos gyventojai buvo žudomi lėtai, kitų žmonių akivaizdoje, su budelių pasitenkinimu ir siekiu sėti siaubą. Šio kulto kilmė - senoviniai pelkėti miškai aplink Maskvą, kur kadaise buvo vykdomi kankinimai ir kanibalizmas;
  • šis kultas yra nuodingas, įsiskverbia į žmonių sielas ir iššaukia primityvią prigimtį;
  • šio kulto idėjas platina Rusijos valstybinė televizija ir ši propaganda privalo būti sustabdyta bet kokia kaina;
  • jiems nesvarbu kieno kančiomis pasimėgauti - net ir savo mirtimi jie mėgaujasi. Dėl to Rusija turi tokį kanibalistinį požiūrį į savo pačios karius.

Arestovičius teigia, kad rusiškas mirties kultas privalo būti sustabdytas vardan viso pasaulio ir žmonijos. Jis teigia, kad tai gali padaryti tik ukrainiečiai, anglosaksai ir lenkai. Tiesa, Arestovičius teigia, kad ir po kulto kritimo reikės nemažai metų, kad Rusija ir rusai būtų ištraukti iš tamsos gniaužtų.

Galiausiai, Arestovičius ragina nepasiduoti kulto idėjoms - „mes negalime jokiomis aplinkybėmis taip sužiaurėti, nes Kultas nugalės ir tai bus galas. Todėl aš neleisiu mums imtis žiaurumo ir kankinti mūsų priešus“.

(34)
(0)
(34)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: