[Žinios trumpai] Skelbiama, kokia yra paties Putino sugalvota valdžios perdavimo schema - Medvedevas taps „atpirkimo ožiu“, į valdžią ateis moteris  ()

Ambasadoriaus postas vienoje iš Pietryčių Azijos šalių - Medvedevo laukia nepavydėtina misija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasklidus gandams apie prastėjančią Rusijos prezidento Putino sveikatos būklę, tapo žinoma, ką jis paskirs savo įpėdiniu. Paaiškėjo, kad diktatorius ruošiasi pareigas „atiduoti“ vienai iš savo dukterų, tačiau buvusiam prezidentui Dmitrijui Medvedevui jis sugalvojo kur kas mažiau malonią „staigmeną“.

Apie tai buvo pranešta „General SVR“ „Telegram“  kanale su Putino „pašnekovais“.

„Šį savaitgalį Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas su savo artimais žmonėmis aptarė laipsniško pasitraukimo iš valdžios koncepciją ir būdus, kaip užtikrinti tęstinumą, keičiantis režimo vadovybei. Diskusijos neliko tuščia fraze, o perspektyvos ėmė ryškėti vis aiškesniais kontūrais“, – rašoma kanale „Telegram“.

Šaltinių teigimu, Putinas ruošiasi Medvedevą padaryti „atpirkimo ožiu“. Teigiama, kad diktatorius jam pasiūlys ambasadoriaus postą vienoje iš Pietryčių Azijos šalių. Tačiau prieš tai D. Medvedevui gali tekti prisiimti visą atsakomybę už smukusius partijos „Vieningoji Rusija“ reitingus.

 

„Būtent šių metų rudens pabaigoje, pagal Putino planus, „Vieningosios Rusijos“ reitingas kris ir bus renkamas naujas partijos lyderis, o visos sociologinės apklausos parodys, kad Rusijos žmonės nori moters lyderės“, – praneša „General SVR“.

Manoma, kad V. Putinas  ruošia vietą vienai iš savo dukterų - Jekaterinai Tichonovai. Ji turėtų užimti partijos vadovo vietą, pats diktatorius „apsimes“, kad pasitraukė iš valdžios. Savo tikslui pasiekti jis pasinaudos ir Patruševu.

„Arčiau Naujųjų metų, pagal planus, Putinas paskelbs pirmalaikius prezidento rinkimus, kurie vyks 2023 m. kovo 26 d., o pats Putinas juose nedalyvaus, remdamas Dmitrijų Patruševą. Pats Dmitrijus Patruševas, kuris dabar yra žemės ūkio ministras, prieš šiuos įvykius bus patrauktas į neutralią poziciją, kad nesukeltų negatyvo dėl prognozuojamos krizės jo vadovaujamoje srityje. Putinas liks valstybės pirmininku ir tikruoju šalies vadovu tol, kol leis prastėjanti sveikata“, – pridūrė kanalas „Telegram“.

 

Informacija iš „General SVR“ Rusijos Federacijoje dar nepatvirtinta ir nepakomentuota.

Anksčiau UNIAN jau pranešė, kad dėl nesėkmės kare Rusijos kariuomenė gali surengti perversmą ir nužudyti Putiną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: