[Nuomonė] Nevzorovas atskleidė paslaptį, kodėl rusai masiškai skęsta fekalijose  ()

Putino režimo klozeto skylėje įklimpo visa Rusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų žurnalistas Aleksandras Nevzorovas pareiškė, kad Rusijoje žmonės dažnai paskęsta fekalijose. Jie tiesiogine to žodžio prasme paskęsta tualetuose. Žurnalistas pažymėjo, kad 2022 metais visa Rusija pateko į Putino režimo klozeto skylę.

Apie tai A. Nevzorovas rašo savo „Telegram“ kanale.

Jis prisiminė istoriją apie tai, kaip Bataiske (Rostovo srityje) 57 metų moteris nuėjo į lauko tualetą ir iš ten gyva neišėjo – supuvusios grindys neatlaikė ir moteris įkrito į duobę.

Žurnalisto teigimu, tokių atvejų Rusijoje kasmet pasitaiko apie 100-120.

„Supervalstybės piliečiai krenta, skęsta, paspringsta, uždūsta. Tualeto skylėse dingsta vaikai, senos moterys, veteranai ir studentai. Keturiasdešimt milijonų lauko tualetų kasmet atsiima savo duoklę iš „rusų pasaulio“, ir būkime atviri, šie duomenys yra dar kuklūs. Atvejis Bataiske nėra kažkuo ypatingas, palyginus su tuo, kad 2022 metais visa Rusija susmego į Putino režimo klozeto skylę“, - rašė Nevzorovas.

Rusijos meilė gatvių tualetams

Rusijos aviacija surengė dar vieną raketų ataką Odesos regione. Dėl atakos buvo sunaikintas paplūdimio tualetas, pasklidusi smarvė buvo itin nemaloni, apie tai pranešė Operatyvinė vadovybė „Pietūs“.

 

„Vykdydami vieną iš ikoninių savo pasiutusio diktatoriaus pavedimų, rašistai, matyt, bandė tualete „įmerkti“ nacizmo centrą. Paplūdimio tualetas buvo sunaikintas. Didelių nuostolių tai nesukėlė, tik akcentavo beviltiškai prarastą agresoriaus sąžinę ir reputaciją“, – pažymėjo Operatyvinė vadovybė „Pietūs“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(1)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: