[Žinios trumpai] Sulaikyti slapti FSB diversantai – apginkluoti iki dantų: paaiškėjo, ką turėjo daryti Ukrainoje  ()

Černihivo srities įsibrovėlių grupėje buvo trys nusikalstamų sluoksnių atstovai, pažymėjo SBU.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos saugumo tarnyba (SBU) neutralizavo Černihivo srities nusikalstamą centrą, kuris ruošėsi padėti priešui antrosios Rusijos invazijos atveju.

Taip teigiama pranešime SBU svetainėje.

„Grupėje buvo trys nusikalstamų sluoksnių atstovai, kuriuos Rusijos specialiosios tarnybos įtraukė į ardomąją veiklą. Pas juos rasta Rusijos specialiųjų pajėgų ginklų ir technikos“, – sakoma pranešime.

SBU pažymi, kad tarp konfiskuotųjų yra begarsio šaudymo snaiperiniai šautuvai „Vintorez“, raketinės prieštankinės granatos „RPG-18 Mukha“ ir tylaus šaudymo automatai „Val“.

„Visi modeliai yra Rusijos Federacijos gaminamų ginklų pavyzdžiai. Nusikalstamų sluoksnių atstovai ginklus laikė savo namų teritorijoje ir garažuose prie Černihivo“, – praneša specialioji tarnyba.

 

SBU pažymi, kad pas užpuolikus per kratas taip pat aptikta snaiperinis šautuvas „Dragunov“ su duslintuvu, kovinės skeveldrinės granatos, šautuvų šoviniai, optiniai taikikliai ir naktinio matymo prietaisai.

Pranešime rašoma, kad dabar visi grupuotės nariai yra sulaikyti ir sprendžiamas jų prevencinės priemonės – suėmimo – parinkimo klausimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(65)
(2)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: