[Žinios trumpai] Paviešino ukrainiečių pokalbį su į nelaisvę paimto okupanto motina: Rusija bijo Ukrainos puolimo (Video)  ()

Rusė patikino, kad įsibrovėlių veiksmai Ukrainoje neturi nieko bendra su nacizmu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Suimto okupanto motina sakė, kad „nacizmas Rusijai nėra būdingas“. Moteris taip pat įsitikinusi, kad Ukraina planavo pulti Rusijos Federaciją, tačiau „neturėjo laiko“.

Tai ji sakė per vaizdo pokalbį su ukrainiečiais.

Anot jos, nacizmas gimsta tada, kai liaudis nepagrįstai laiko savo tautą geriausia, o kitus – žioplesniais. Pašnekovai pasitikslino, ar rusė turi omenyje viską, ką dabar Ukrainoje daro pati Rusija ir jos kariuomenė.

„Nacizmas rusams nėra genetiškai būdingas“, – sakė moteris ir pridūrė netikinti faktais ir vaizdo įrašais, patvirtinančiais okupantų nacistinius polinkius. Be to, ji teigė matanti ir „faktus bei vaizdo įrašus apie ukrainiečius – „nacius“.

Ukrainietis: „Bet mes neatėjome pas jus, supranti? Mes neatėjome pas jus.“

Rusė: „Tikriausiai nespėjote laiku. Nespėjote.“

 

Ukrainietis: „Tai yra, jūs manote, kad mes tikriausiai neturėjome laiko pas jus atvykti. Jūsų nedomina, su kuo mes turėjome pas jus atvykti, su kokiais ginklais. Niekas jūsų nedomina. Tiesiog tikite, kad mes turėjome pas jus ateiti. Atleiskite, manau, kad šio pokalbio užtenka, kad kiti rusai pasižiūrėtų ir padarytų savo išvadas“.

Šaukiamojo  amžiaus rusai neigiamai žiūri į mobilizacijos perspektyvą, kai kurie turėjo drąsos karą Ukrainoje vadinti nusikalstamu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: