[Žinios trumpai] Ar galima pulti dar žemiau? „Aeroflot“ skrydžių palydovai turės vesti tualetinio popieriaus apskaitą  ()

„Aeroflot“, kaip ir visam rusų komercinės aviacijos sektoriui, prasideda sunkūs laikai. Stipriai apkarpyti tvarkaraščiai, prasti bilietų pardavimai, neaiški ateitis. Ir dabar tai pajus „Aeroflot“ darbuotojai, kuriems jau nurodyta atidžiau stebėti tualetinio popieriaus atsargas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Aeroflot“ viduje buvo išplatintas nurodymas vesti tualetinio popieriaus apskaitą. Kol kas - tik skrydžiuose į Turkiją, bet tai tikrai paplis. Skrydžių palydovai turi atidžiai stebėti tualetinio popieriaus, servetėlių ir popierinių rankšluosčių atsargas ir jas pildyti tik tada, kai reikia. Papildomi ritinėliai niekada negali būti paliekami ten, kur juos galėtų rasti keleiviai.

Dažnai lėktuvo tualete yra papildomo tualetinio popieriaus, kad keleiviams nepritrūktų. Tačiau „Aeroflot“ mieliau vers skrydžių palydovus atidžiau sekti tualetinio popieriaus atsargas, nes baiminasi, kad tualetinis popierius taps vagių taikiniu.

Tualetinio popieriaus likučiai turi būti supakuojami ir perduodami saugojimui. Matyt, jie bus panaudojami „Aeroflot“ biuruose, nors gal kažkaip bus pervyniojami ir grįš į lėktuvus - kas gali pasakyti.

 

„Aeroflot“ finansinė situacija yra sudėtinga. Nors kompanija su Rusijos valstybės leidimu pavogė nemažai lėktuvų, kuriuos nuomavosi, ateityje jiems ims trūkti atsarginių dalių. Be to, skrydžių tvarkaraštis tikriausiai niekada nebeatsistatys į prieškarinį lygį. „Aeroflot“ akcijų vertė smuko perpus po Rusijos invazijos į Ukrainą.

(11)
(0)
(11)

Komentarai ()