V.Putinas dėl įvykių Donbase baigia išprotėti: savo generolus sumaišė su žemėmis (Video)  ()

Ukrainos prezidento kanceliarija prabilo apie nepavykusį Rusijos kariuomenės puolimą Donbase.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai patyrė didelių nuostolių Severodonecke. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas dėl Rusijos kariuomenės nesėkmių Donbase plakė savo generolus, nes tik aplink Severodonecką rusai neteko šimtų karių.

Apie tai „YouTube“ kanalo FEYGIN LIVE eteryje kalbėjo Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Užvakar V. Putinas dalyvavo pasitarime, jis labai stipriai rėkė ant jų, ant generolų. Jis buvo kažkuo labai nepatenkintas. Vadai nepadarė to, ką žadėjo“, – sakė pašnekovas.

Arestovičius pripažino, kad kai kurie įvykiai fronte, ypač nesėkmingas rusų perėjimas prie didelio puolimo, Rusijos kariuomenės išvedimas iš Zaporižios srities ir priešo pajėgų perkėlimas iš Donecko apylinkių Popasnos kryptimi, leidžia jam pažvelgti į ateitį su optimizmu.

„Jei jie yra mirę ir negali žengti į priekį nesutelkę kariuomenės, tai reiškia, kad jie pralaimėjo pagal puolimo tempą dar prieš ateinant „Lendlizui“, – aiškino ekspertas.

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis mūšį dėl Severodonecko pavadino vienu sunkiausių dabartiniame kare ir teigė, kad nuo jo baigties labai priklauso viso Donbaso likimas. Šalies vadovas patvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos šia kryptimi daro priešui didelius nuostolius.

 

 

Savo ruožtu Luhansko srities karinės administracijos vadovas Serhijus Gaidai sakė, kad gatvės kovos Severodonecke tęsiasi. Pasak pareigūno, nepaisant sudėtingos padėties, Ukrainos karių apsupimo Luhansko srityje grėsmės nėra, vadovybė situaciją kontroliuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(103)
(7)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: