[Žinios trumpai] Teroristas Girkinas atvirai išjuokė Donecko separatistų pareiškimą apie puolimą: „ten juos sumaltų į miltus“  ()

Buvęs Donecko karinių pajėgų vadas, teroristas Igoris Girkinas, dar žinomas Strelkovo pravarde, juokiasi iš Donecko separatistų pranešimo apie rengiamą Slaviansko puolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-10 [Žinios trumpai] Teroristas Girkinas atvirai išjuokė Donecko separatistų pareiškimą apie puolimą: „ten juos sumaltų į miltus“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Girkino, Donbaso separatistų pajėgos net ir su rusų pagalba neturi pajėgumų pulti Slavianską, nes visi rezervai yra įtraukti į kovas prie Severodonecko. Net ir ten, kaip teigia Girkinas, rusų puolimas įstrigo.

Pasak Girkino, Slavianskas ir Kramatorskas yra gerai apsaugoti įtvirtinimais, kuriuos šturmuoti būtų „pašėlusi kvailystė“. Girkinas teigia, kad norėdami bent jau pagalvoti apie Slaviansko puolimą rusų ir separatistų pajėgos pirmiausia turėtų prasiveržti bent iki Chrestisčos-Raigorodoko linijos.

Ketvirtadienį apsišaukėliškos Donecko Liaudies Respublikos vadai paskelbė pradedantys „mūšius dėl Slaviansko“. Jie taip pat teigė, kad okupavo Sviatogorską.

(13)
(1)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: