[Žinios trumpai] Ukrainietiška salvinės ugnies sistema „Bureviy“ jau šluoja rusus - tai kaip sovietinis „Uragan“, tik geresnis (Video)  ()

Naujausia „Bureviy“ ugnies sistema „šluoja“ okupantus iš Ukrainos žemių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjai priešakinėse linijose pradėjo naudoti naujausią Ukrainos daugkartinio paleidimo raketų sistemą „Burevіy“. Išoriškai ši sistema yra panaši į sovietinį „Uraganą“, tačiau turi nemažai kitų savybių.

Sistemos nuotraukos publikuotos OMBr 72 „Juodieji kazokai“ „Telegram“ puslapyje. 

Pažymėta kad, tai yra vienas pirmųjų Ukrainos „Uragan“ MLRS modernizavimo panaudojimo šioje srityje kadrų. Prieš tai šios daugkartinio paleidimo raketų sistemos nebuvo užfiksuotos.

72-osios motorizuotosios brigados teigimu, raketų sistemoje įrengta skaitmeninė ugnies valdymo sistema, įskaitant informacijos mainų sistemą mūšio lauke.

Apie MLRS Bureviy

 

„Defense Express“ teigimu, ši sistema išoriškai panaši į „Uragan MLRS“, kuri sumontuota ant „Tatra“ T815-7 važiuoklės 8x8 ratų išdėstymu.

Tačiau Ukrainos „Bureviy“ turi nemažai kitų funkcijų. Visų pirma, Ukrainos MLRS turi skaitmeninę ugnies valdymo sistemą, leidžiančią gauti taikinio žymėjimą iš UAV.

Kitas bruožas yra galimybė naudoti raketas su padidintu šaudymo nuotoliu iki 65 km, kurias „Yuzhnoye“ projektavimo biuras sukūrė kaip programos Typhoon-2 dalį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: