[Žinios trumpai] „Neatpažintas skraidantis objektas“ apšaudė Briansko sritį: nesupratę, kas įvyko, gyventojai panikoje (Video)  ()

Rusijos Briansko srityje įvyko keli sprogimai ir vietiniai gyventojai nežino, kas juos sukėlė. Vieni teigia matę žemai skraidančių sraigtasparnių, kiti yra įsitikinę, kad tai - raketomis įvykdyta ataka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Klincų miestas yra vos už 45 km nuo sienos su Ukraina, todėl gyventojai čia jau kelis mėnesius yra labai įsitempę. Sprogimai kariniuose objektuose tos įtampos tikrai nesumažins. Teigiama, kad sprogimai nuaidėjo maždaug 8 valandą ryte ir kai kurie gyventojai spėjo užfiksuoti dūmų debesis. Apie gaisrus Klincuose kalbama nuo birželio 11 dienos.

Teigiama, kad nuolaužos leidžia spėti, kad ataka įvykdyta „Točka U“ raketa, bet neatmetama ir salvinės raketų sistemos panaudojimo tikimybė. Teigiama, kad vakar įvyko dar viena ataka, per kurią apgadintas ir gyvenamasis namas, sužalota moteris.

Briansko regiono gubernatorius Aleksandras Bogomazas teigia, kad buvo apšaudyti nee tik Klincai, bet ir Zaimiščės kaimas. „Nukentėjo keli gyvenamieji pastatai. Pagal preliminarius duomenis, sužeisti keturi žmonės“, teigia gubernatorius.

Bet kas sukėlė tą ataką? Juokinga, bet dabar reikia sakyti NSO, nes kai kurie gyventojai pasakoja matę sraigtasparnį, kiti - raketą. „Asmeniškai mačiau sraigtasparnį kelios sekundės prieš sprogimą. Skrido labai žemai, o po sprogimo nuskrido vos virš medžių viršūnių“, teigė vienas gyventojas. Kai kurie kiti žmonės pasakojo, kad sraigtasparnis virš vietinio karinio dalinio suko ratus, o tada paleido dvi raketas ir nuskrido. Tai - mažai tikėtina, nes ataka vyko dienos metu. Greičiausiai tai, ką matė vietiniai, buvo Rusijos sraigtasparnis.

 

Kiti vietiniai gyventojai kalbėjo matę ir girdėję raketą. Tačiau kol kas neaišku, kas įvyko. Aišku tik tiek, kad pasienio gyvenvietės negalės ramiai gyventi, kol nepasibaigs karas.

(39)
(2)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: