[Žinios trumpai] „Karas tikrai bus kruvinas ir baisus, bet paskutinis Rusijos imperijai, po jo prasidės griūtis“ (Video)  (3)

Rusijos imperija neturi ateities, prognozuoja Rusijos opozicijos lyderis Garis Kasparovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2022 metų vasario 24 dieną Vladimiras Putinas pradėjo paskutinį plataus masto karą Rusijos Federacijai.

Po Rusijos kariuomenės pralaimėjimo „imperija“ amžiams nustos egzistavusi. Tai „FreeDOM“ eteryje paskelbė Rusijos opozicijos lyderis Garis Kasparovas.

„Tai paskutinis „Rusijos imperijos“ karas. Kruvinas, kaip ir bet kuris karas... kai dinozauras krenta ir miršta, tai jis, didžiulis su mažomis smegenimis, gali sutraiškyti viską, kas yra aplinkui. Karas tikrai bus kruvinas ir baisus, bet jis turi tik vieną išeitį – karinį pralaimėjimą ir Rusijos Federacijos pralaimėjimą ir vėlesnį jos žlugimą, transformaciją. Akivaizdu, kad Rusijos imperija neturi ateities“, – mano politikas.

Anksčiau Kasparovas užsiminė, kad ateityje Rusijos gali laukti du keliai: visiškas panirimas į chaosą, kuris galiausiai baigtųsi Kinijos dominavimu, arba imperinės matricos panaikinimas. Kasparovas taip pat mano, kad Putino režimas subyrės šiais metais po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradės plataus masto puolimą. Tikriausiai iki 2022 metų pabaigos Kremliaus pradėtas karas bus baigtas Ukrainos pergale. Ukrainos kariuomenės pranašumai ir jų motyvacija jau akivaizdūs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(2)
(37)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: