Rusiją krečia slaptas karas: pasienį sudrebino galingas sprogimas, gyventojai pasakoja apie paslaptingas oro atakas (Foto)  (1)

Vieno Rusijos miesto netoli Ukrainos sienos gyventojai pranešė antradienį matę sraigtasparnio ataką karinėje bazėje, praėjus kelioms dienoms po to, kai Maskva apkaltino Ukrainos pajėgas kertant sieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis vietos žiniasklaidos pranešimais, antradienį apie 8 val. vietos laiku buvo pranešta apie sprogimą Klintsyje, mieste Briansko srityje, Rusijoje, maždaug 50 kilometrų nuo Ukrainos sienos.

Vietinis „Telegram“ kanalas „Podslushano Klintsy“ sakė, kad liudininkai pranešė matę sraigtasparnį, skriejantį virš karinio dalinio. Pranešama, kad prieš išskrisdamas sraigtasparnis paleido du šūvius.

„Sviedinys pataikė į dalį karinės bazės ir dalį daugiabučių komplekso“, – pranešė kanalas.

Vietos žiniasklaida, įskaitant nacionalinį dienraštį „Kommersant“, citavo vietinius „Telegram“ kanalus, sakančius, kad per sprogimą buvo sužeista viena moteris, o gyvenamasis pastatas buvo apgadintas.

 

Briansko srities gubernatorius Aleksandras Bogomazas per savo „Telegram“ kanalą sakė, kad buvo sužeisti keturi žmonės ir apgadinti keli namai.

Kaip pranešė Rusijos žiniasklaida MK.RU, po sprogimo regione taip pat buvo atjungta elektra ir vanduo.

Vietos žiniasklaida birželio 11-osios rytą pranešė, kad Klincų rajone užsidegė karinis dalinys. Gaisras užgesintas, o jo priežastys šiuo metu tiriamos.

 

O birželio 10 dieną Ukrainos „diversantų“ grupė buvo apkaltinta perėjusi į Briansko sritį, pranešė News.ru.

Paskutinis incidentas taip pat įvyko po pranešimų apie pirmadienį ir šeštadienį įvykusius sprogimus Klintsovskio ir Starodubskio rajonuose, netoli Briansko srities. Rusijos nepriklausoma tyrimo naujienų agentūra „iStories“ pranešė, kad šeštadienį taikinys buvo karinė bazė.

Pastarosiomis savaitėmis keli Rusijos regionai, esantys netoli Ukrainos sienos, pranešė apie nepaaiškinamus sprogimus karinėse ir pramoninėse vietose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(1)
(94)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: