[Žinios trumpai] Triuškinantis smūgis: sunaikino stambų orkų dalinį prie Charkivo, į orą išlėkė amunicijos sandėlys, štabas ir technika  ()

Bendra Ukrainos Nacionalinės gvardijos ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija prie Charkivo itin sėkminga.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-14 [Žinios trumpai] Triuškinantis smūgis: sunaikino stambų orkų dalinį prie Charkivo, į orą išlėkė amunicijos sandėlys, štabas ir technika  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vykdant bendrą Ukrainos Nacionalinės gvardijos ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operaciją, Ukrainos pajėgoms pavyko sunaikinti amunicijos sandėlį, MTLB, šarvuočius ir du sunkvežimius, iš kurių viename šoviniai detonavo.

Nacionalinės gvardijos žvalgyba iš oro Charkivo srityje aptiko Rusijos karių štabą ir perdavė informaciją Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, kurios sudavė triuškinantį smūgį, praneša Ukrainos nacionalinės gvardijos spaudos centras.

„UAV pagalba sargybiniai aptiko okupantų būstinę, amunicijos sandėlį, sukauptą priešo techniką ir darbo jėgą“, – pažymėjo spaudos centras. „Informacija perduota Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artileristams. Jie sėkmingai sunaikino taikinius. Sargybiniai taip pat pakoregavo artilerijos ugnį į priešą ir užfiksavo kovinio darbo rezultatus."

Operacijos metu Ukrainos pajėgoms pavyko sunaikinti amunicijos sandėlį, MTLB, šarvuočius ir du kariuomenės sunkvežimius, iš kurių viename šoviniai detonavo.

Anksčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 45-oji atskiroji artilerijos brigada parodė filmuotą medžiagą, kurioje vienoje iš krypčių naikinamas amunicijos ir degalų sandėlis. Drono vaizdo įraše matyti, kad pirmieji du sviediniai nepataikė į tikslą, tačiau pataikymas užfiksuotas trečią kartą. Po kurio laiko visi aptikti objektai užsiliepsnojo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: