[Žinios trumpai] Arestovičius patvirtino, kad kadyrovcai apšaudė buriatus artilerija: prasidėjo kautynės, skirta bausmė  ()

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius teigia, kad Rusijos pajėgos turėjo atskirti žmones iš Čečėnijos ir Buriatijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Drąsios grupės prie Vasiljevkos buvo padalintos. Dalis išvyko į Chersono kryptį, dalis - į Severodonetską. Kadyroviečiai išvyko į Severodonecko apylinkes, buriatai - link Chersono. Žinai, kodėl? Santykiai tarp jų labai prasti“, Markui Feiginui pasakojo Arestovičius.

Pasak jo, čečėnai ir buriatai jau buvo susipliekę Chersono regione prie Černobajivkos. „Buvo nueita iki to, kad kadyroviečiai į buriatus paleido porą artilerijos smūgių. Todėl jie buvo nusiųsti į Severodonecką už bausmę, nes elgiasi prastai. O buriatai  buvo nusiųsti tolyn į Chersoną“, pasakoja Arestovičius.

Rusija į Ukrainą stengiasi siųsti žmones iš atokių regionų. Tai padeda maskuoti nuostolius, nes žmonos ir mamos iš Sibiro neturi kur garsiai skųstis dėl jų vaikų lemties Ukrainoje.

(38)
(2)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: