[Žinios trumpai] Strelkovas rėžė monologą apie Šoigu, generolams atvėps ausys: „Jis kvailys, jis nieko nesupranta“ (Video)  ()

Karo nusikaltėlis ir teroristas, buvęs vadinamosios DLR Gynybos ministerijos vadovas Igoris Strelkovas (Girkinas) kritikavo Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-14 [Žinios trumpai] Strelkovas rėžė monologą apie Šoigu, generolams atvėps ausys: „Jis kvailys, jis nieko nesupranta“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Igoris Strelkovas (Girkinas) pareiškė, kad Rusijos Gynybos ministras Sergejus Šoigu nėra kariškis ir jis giliai nesidomi kariniais reikalais.

Pasak karo nusikaltėlio, Sergejui Šoigu rūpi tik „savireklama, karjera ir pinigai“.

Vaizdo klipe, paskelbtame Antono Geraščenkos „Telegram“ kanale, Girkinas pavadino Šoigu „beprotiškai turtingu ir godžiu žmogumi“.

Vienas iš buvusių teroristų vadų pasakojo, kad Sergejus Šoigu užsiėmė tankų biatlonu, betoninio bunkerio statymu, kolekcionavo ginklus ir medalius. Ministras generolus išsirinko sau.

Strelkovas prisiminė, kad Rusijos Federacijos Gynybos ministras rengia savo iš medžio išdrožtų figūrėlių parodas. Teroristas mano, kad Sergejus Šoigu daugiau laiko praleidžia drožinėdamas figūrėles nei valdydamas kariuomenę, o jei daro keliasdešimt kopijų, tai kas rytą atsibunda ir dirba kaip Mikelandželas.

 

„Jis kvailys, jis nieko nesupranta“, – pabrėžė karo nusikaltėlis.

Igoris Strelkovas sakė taip: kai Sergejui Šoigu Kryme buvo pasiūlyta sudaryti didelę karinės technikos tiekimo sutartį, jis net nesusipažino su sąlygomis, bet iš karto paklausė, ar siūlytojas neturi sklypų prie jūros.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: