[Žinios trumpai] Ukraina paskelbė dvi kerinčias atakas iš „Stugna-P“: sudaužytas judantis šarvuotis ir desantas išsilaipinimo momentu (Video)  ()

Rusijos šarvuočių likvidavimas Charkivo srityje buvo užfiksuotas Ukrainos Ginkluotųjų pajėgų nufilmuotame vaizdo įraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai tęsia Rusijos šarvuočių naikinimą, apšaudydami įsibrovėlius iš toli prieštankinėmis raketų sistemomis „Stugna-P“.

Naujienų agentūros, remdamosis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro desantininkų pajėgų vadovybe, paskelbė vaizdo įrašą apie Žitomiro desantininkų iš 95-osios atskiros oro desantininkų brigados darbą.

Ukrainos kariams pavyko sunaikinti du BMP-2, iš kurių vienas buvo susprogdintas jam važiuojant. Po sprogimo kovinė mašina toliau judėjo iš inercijos, tačiau, sprendžiant iš sprogimo pobūdžio, rusiško BMP-2 ekipažas žuvo.

Antrajame vaizdo įrašo fragmente matoma, kaip į šarvuočius pataikė prieštankinė raketa, kuri po sprogimo pataikė į netoliese stovėjusią rusų karių grupę. ATGM raketa sprogo išlaipinant pėstininkus.

 

 

„Atskira Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro desantininkų brigada sumaniai naudoja prieštankines sistemas „Stugna-P“ ir kerinčiai degina dvi priešo pėstininkų kovos mašinas BMP-2“, – sakoma Ukrainos kariuomenės pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: