[Žinios trumpai] Rusijos kariuomenės vadovybė įsiuto sužinojusi, ką išdarinėja kareiviai su karine technika - ji akyse virsta metalo laužu  ()

Įsibrovėliai aktyviai prekiauja atsarginėmis dalimis, pavogtomis iš jų pačių karinės technikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Evakuojant sugadintą įrangą remontui į Rusijos Federacijos teritoriją, įsibrovėliai bando parduoti ar pakeisti atsargines dalis, baterijas ir ginklų valdymo blokus į alkoholį.

Tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

„Ukrainos gynėjų sudaužytus rusų tankus, šarvuočius ir pėstininkų kovos mašinas įsibrovėliai evakuoja remontuoti į Rusijos Federacijos teritoriją. Tačiau kelionės metu priešo karinė technika galiausiai virsta metalo laužu, kuris neberemontuojamas ir nerestauruojamas“, – teigiama pranešime.

Ukrainos žvalgyba pažymi, kad įsibrovėliai iš technikos išima atsargines dalis, baterijas, ginklų valdymo blokus ir bando juos parduoti arba iškeisti į alkoholį.

 

„Atsižvelgdamas į vagysčių mastą ir kritinį padalinių aprūpinimo kovine technika lygį, Rusijos Federacijos pietinės karinės apygardos kariuomenės vadas įsakė skubiai ištirti įrangos vagystės atvejus ir padvigubino ešelono, kuris pristato sunaikintą įrangą remonto daliniams, saugumą“, – sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(0)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: