[Žinios trumpai] „Gerai kliuvo į kailį“ – žiniasklaida skelbia preliminarų Rusijos kariuomenės žuvusiųjų skaičių ant gręžimo platformų  ()

Pirminiais duomenimis, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketinės atakos prieš gręžimo platformas metu žuvo apie 60 Rusijos karių, kurių kūnai kol kas nerasti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Romanas Cimbaliukas, remdamasis kariniais šaltiniais, pranešė, kad birželio 20 dieną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai pradėjo raketų ataką prieš dvi bendrovės „Černomorneftegaz“ gręžimo platformas Juodosios jūros šiaurės vakarinėje dalyje. Pirminiais duomenimis žuvo apie 60 Rusijos karių.

Savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ žurnalistas pažymėjo, kad gręžimo platformas naudojo Rusijos kariuomenės daliniai, stebėdami situaciją Juodojoje jūroje ir pakrantėje.

Atakos metu platformose buvo mažiausiai 120 žmonių, iš kurių apie 30 buvo dirbantis personalas. Taigi, likusieji platformose buvo Rusijos kariškiai, kurių dauguma dingo po smūgio.

 

„Turimais duomenimis, civiliai darbuotojai atakos metu nenukentėjo ir buvo evakuoti. Dėl kariškių pasitvirtino informacija, kad buvo evakuoti 27 Rusijos Federacijos kariuomenės kariai, likusių, apie 60 žmonių, likimas nežinomas“, – pažymi Cimbaliukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()