[Žinios trumpai] Putinas buvo tiesiog įsiutęs, žandikauliai ištino, jis vos susivaldė: žinomas Rusijos verslininkas gyvai matė Putino reakciją į Kazachstano prezidento žodžius, televizija skubiai tai paslėpė  (1)

Po Tokajevo pareiškimo apie separatistinius Donbaso darinius, Putino galva buvo ištinusi. Bent jau taip pasakoja liudininkas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-22 [Žinios trumpai] Putinas buvo tiesiog įsiutęs, žandikauliai ištino, jis vos susivaldė: žinomas Rusijos verslininkas gyvai matė Putino reakciją į Kazachstano prezidento žodžius, televizija skubiai tai paslėpė  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachstanas atsisako pripažinti Donbaso pseudorespublikų nepriklausomybę. Tai Kasymas Žomartas Tokajevas pakartojo Sankt Peterburge vykusiame ekonomikos forume. Šio pasisakymo metu Putino veidas nebuvo rodomas, tačiau renginyje dalyvavęs verslininkas Dmitrijus Potapenko teigia, kad Kremliaus vadas buvo akivaizdžiai įtūžęs.

Pasak verslininko, išgirdęs nepatogią tiesą Putinas nusisuko, o jo galva ėmė tinti. „Ten viskas buvo labai aišku. Vaizdo įrašų reikia ieškoti ne oficialiose agentūrose, o tų, kurie filmavo ranka. Šiuos vaizdo įrašus galima rasti ir socialiniuose tinkluose. Ir pamatysite, kad pasikeitė jo laikysena, pakreipė galvą. Kaip normalus, tekstą suvaldyti sugebantis politikas, nepasakė: „Ką tu, niekšeli, tu čia kalbi“, nes juk jie abu prezidentai ir vis tiek moka (susitramdyti)“, teigė Potapenko.

 

Tokajevo pasisakymas net nebuvo toks aršus - juk tai vyko Sankt Peterburge. Kazachstano lyderis paminėjo, kad jo šalis nepripažįsta ir Taivano, Kosovo, Pietų Osetijos ar Abchazijos. Tačiau Rusija šiuo metu nori apsimesti, kad turi draugų, kurių iš tikrųjų beveik nėra.

(88)
(1)
(87)

Komentarai (1)