[Žinios trumpai] Turkai apšalę nuo to, kas vyksta - suteiks Ukrainai dosnią dovaną  (1)

„Esame sužavėti Ukrainos žmonėmis, kurie, susidūrę su iššūkiais, atrodo neįveikiami. „Baykar“ meldžia teisingo sprendimo ir ilgalaikės taikos“ ir nemokamai dovanoja tris bepiločius orlaivius Ukrainos kariams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovės atstovai įvertino ukrainiečių solidarumą, kurie vykdė sutelktinio finansavimo kampaniją ir per kelias dienas surinko reikiamą sumą keturiems atakos dronams įsigyti.

Turkijos dronų gamintoja, kompanija „Baykar Makina“ pareiškė nemokamai padovanosianti tris bepiločius orlaivius Ukrainos kariams. Bendrovės atstovai įvertino ukrainiečių solidarumą, suorganizavus sutelktinio finansavimo kampaniją ir per kelias dienas surinkus pinigų keliems dronams. Apie tai buvo pranešta oficialiame bendrovės „Twitter“  puslapyje.

„Baykar Makina“ buvo informuota, kad per „Nacionalinio Bayraktaro“ sutelktinio finansavimo kampaniją buvo surinkta pakankamai lėšų įsigyti kelis „Bayraktar TB2“ bepiločius orlaivius ukrainiečiams, kurie naudoja juos savo tėvynei ginti“, – rašoma pranešime. Jame taip pat pažymima, kad prisidėjo ir verslo atstovai, ir paprasti piliečiai. Reikiama suma surinkta vos per kelias dienas.

„Baykaras“ nepriims mokėjimo už TB2 ir nemokamai atsiųs tris bepiločius orlaivius į fronto liniją. Prašėme surinktas lėšas pervesti nepasiturintiems Ukrainos žmonėms“, – paaiškino „Baykar“ spaudos tarnyba. Esame sužavėti Ukrainos žmonėmis, kurie, susidūrę su iššūkiais, atrodo neįveikiami. „Baykar“ meldžia teisingo sprendimo ir ilgalaikės taikos“.

Lėšų rinkimas „Bayraktarui“

 

„Bayraktar“ lėšų rinkimo projektą organizavo televizijos laidų vedėjas ir savanoris Sergejus Pritula kartu su tinklaraštininku Igoriu Lačenkovu. Prireikė trijų dienų, kol buvo surinkta 600 milijonų grivinų (apie 20 mln. eurų) už keturis smogiamuosius UAV Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Iš pradžių planuota surinkti lėšų tik trims dronams.


 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(2)
(75)

Komentarai (1)