[Žinios trumpai] Jakovina: Kremliaus padėtis tokia apgailėtina, kad Putinas nori derybų net su grasinimais  ()

„Putinui geros išeities iš padėties nėra. Belieka tik bandyti įbauginti priešą ir kvailai kikenti, ką iš tikrųjų jis ir daro“, - I. Jakovina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-10 [Žinios trumpai] Jakovina: Kremliaus padėtis tokia apgailėtina, kad Putinas nori derybų net su grasinimais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas išsiliejo naujais grasinimais Ukrainai, tuo patvirtindamas, kad jo būklė išties apgailėtina.

Kare su Ukraina Rusija patiria fiasko. Kremliaus padėtis tokia apgailėtina, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pratrūko naujais grasinimais, reikalaudamas susitarimo su Kyjivu. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo žurnalistas, politikos ir karinis stebėtojas Ivanas Jakovina.

„Putinas, pašaipiai kikendamas, iš popieriaus lapo perskaito: „Mes (kariauti – red.) dar net nepradėjome!“. Tai labai geras ženklas. Tiesą sakant, šis teiginys reiškia, kad jis ir jo kariuomenė dabar yra krizinėje situacijoje: tiesiogine prasme jie viską, ką turėjo, jau panaudojo, tik rezultatas gavosi šiaip sau. Dabar jų resursai baigiasi, o jis nelabai supranta, ką daryti toliau. Kariauti darosi vis sunkiau, trūksta karių, technika bei amunicija senka.

Todėl jis ten, padėdamas kablelį, sako, kad yra pasirengęs taikos deryboms, tačiau grėsmingai perspėja: „Toliau su mumis derėtis bus sunkiau!“.

 

Čia norisi pasakyti: jeigu su tavimi viskas taip nuostabu, jei jūs „net nepradėjote“, tai kam tau iš viso reikalingos derybos? Tiesiog daryk ką nori, ir viskas, nes, pagal tavo paties logiką, tau viskas bus tik geriau ir geriau!

Tačiau atsakymo į šį klausimą nėra ir nebus, nes, kaip ir sakiau, invazija pasiekė aklavietę.

Putinui geros išeities iš padėties nėra. Belieka tik bandyti įbauginti priešą ir kvailai kikenti, ką iš tikrųjų jis ir daro“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: