[Žinios trumpai] JAV pergalė: po tarptautinio skandalo Rusija žaibiškai prarado galingą ginklų partnerį  ()

Oficialus Irano pareiškimas: bepiločių orlaivių Rusijai neparduos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Irano užsienio reikalų ministerija oficialiai pareiškė, kad neketina parduoti bepiločių orlaivių Rusijai. Apie tai pranešta oficialiame Irano užsienio reikalų ministerijos „Telegram“ kanale.

Atsakydamas į žurnalistų klausimą apie JAV pareiškimą, kad Iranas gali parduoti karinę techniką ir bepiločius orlaivius Rusijos Federacijai, Užsienio reikalų ministerijos atstovas Nasseras Kanaani teigė, kad pastaruoju metu santykiai su Rusijos Federacija yra tokioje pačioje stadijoje, kokioje buvo ir prieš karą.

Irano Respublikos pozicija dėl karo yra gana aiški ir ne kartą buvo oficialiai paskelbta, kad ji neprisidės prie karo eskalacijos Ukrainoje.

„Defense Express“ pažymi, kad dabar Rusijos Federacijai ginkluotę gali parūpinti tik kelios šalys – Baltarusija, Sirija, Šiaurės Korėja ir Eritrėja. Ir tik Šiaurės Korėjoje Kremlius gali rasti visą eilę abejotino efektyvumo raketų. Neatmetama galimybė, kad Maskva gali įsigyti ginklų iš užsienio, tačiau to nepakaks ir ji nepajėgs išspręsti visų Rusijos Federacijos poreikių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(1)
(136)

Komentarai ()