[Žinios trumpai] Tai ne fantastika, o realybė! Super slaptas JK karinis dalinys „Unit“: vietoje karinio laipsnio – nužudytų taikinių skaičius  ()

Kas yra slapčiausias JK karinis dalinys?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors tai yra britų armijos dalinys, jis priima kandidatus iš RAF (karinės oro pajėgos), RN (karališkasis laivynas) ir RM (jūrų pėstininkai). Kandidatų atmetimų procentas siekia 97 %, o bandymai ir pilnas mokymas trunka 18 mėnesių, – sako buvęs Didžiosios Britanijos armijos pėstininkų karys (1992-2000) Paulas Smithas.

Kandidatai, galiausiai įveikę atranką, priimami į dalinį per slaptą ceremoniją Bakingamo rūmų sode. Dauguma kandidatų sako, kad tai yra garbingiausias jų gyvenimo momentas, kai jie pirmą kartą užsideda geidžiamą „Unit“ dalinio (kariuomenėje vadinamą „Blades“) kepurę.

Naujasis narys praranda ankstesnį laipsnį ir yra įtraukiamas į MI6 (Karinės žvalgybos 6 skyrius) sistemą, pradinis laipsnis yra „Operatorius, 2 klasė“. Tada naujokai atlieka pirmąsias užduotis, kurios paprastai yra „taikinio pašalinimas su ypatingais išankstiniais nustatymais“. Kai įvykdo 2 operacijas, jie įgyja „Double O“ statusą ir patenka į „Pay Band II“ kategoriją, kuri suteikia kariams daugybę premijų ir privilegijų.

 

Tai yra toks naujas padalinys ir toks slaptas, kad sunku apie jį sužinoti daugiau. Įžymūs nariai buvo Danny La Rue, Quentin Crisp ir Edward „Bear“ Grylls.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()