[Žinios trumpai] Po žiaurios ir niekšingos Rusijos atakos Ukraina tiesiog įsiutusi: „mums reikia plano sunaikinti Rusiją“  ()

Jurijus Romanenko: „Mums reikia Rusijos sunaikinimo plano. Ne tik Kyjivo, Vinicos ar Charkivo gyventojai turi su siaubu laukti artėjančios žiemos, bet ir Briansko, Voronežo, Kursko, Rostovo ir Maskvos gyventojai turi gyventi tokiu pat laukimo ritmu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jurijaus Romanenko, informacinio ir analitinio portalo „Khvilya“ vyr. redaktoriaus, žurnalisto ir tinklaraštininko, Ukrainos ateities instituto įkūrėjo, pareiškimas:

„Mums reikia Rusijos sunaikinimo plano.

Dar vienas Rusijos teroro aktas prieš Ukrainą. Šį kartą Vinicoje.

Ministrų kabinetas turi pradėti kurti karinę ekonomiką, kuri gamins raketas. Šiomis raketomis mes turime taikyti ir pataikyti į Rusijos teritoriją, kad rusai aiškiai suprastų, jog už kiekvieną išpuolį prieš mūsų žmones bus atsakymas. Ne tik Kyjivo, Vinicos ar Charkivo gyventojai turi su siaubu laukti artėjančios žiemos, bet ir Briansko, Voronežo, Kursko, Rostovo ir net Maskvos gyventojai turi gyventi tokiu pat laukimo ritmu.

Nustokite kalbėti apie Ukrainos atkūrimo planus. Mums reikia plano Rusijos sunaikinimo plano. Be Rusijos sunaikinimo plano nebus ir Ukrainos atkūrimo. Sava oro gynyba, savos raketos, savas Rytų Europos Izraelis“.

 

Šaltinis: Jurijus Romanenko / Facebook

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(2)
(133)

Komentarai ()

Susijusios žymos: