[Žinios trumpai] Pagaliau! Rusijoje artėja socialinis sprogimas, propaganda skubiai keičia kryptį - visais būdais bando išvengti sukilimo  ()

Pasirodžius pranešimams apie staigų paramos „specialiajai operacijai“ Ukrainoje sumažėjimą, Rusijos propagandos mašina sutelkė dėmesį Rusijos sukilimo prevencijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo žinomas Rusijos politikos analitikas Abbasas Gallyamovas.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad Kremliaus trolių fabrikai ėmė propaguoti naują socialinių tinklų tendenciją. Pagrindinis uždavinys – sumažinti Rusijos piliečių protesto nuotaikas, įtikinti juos, kad sukilimas apskritai yra neįmanomas.

„Provyriausybiniai troliai nustojo ginčytis su kaltinimais, kad valdžia yra bloga, o nesiblaškydami dabar pumpuoja vieną temą: sako, protestų nebus, masinės opozicijos akcijos negalimos. Kremlius lokalizavo savo propagandai tenkančią užduotį: tegu jie kritikuoja valdžią, telaimina juos Dievas, galima pakentėti. Svarbiausia, kad jie nesiimtų veiksmų“, – sakė Galliamovas.

Ši tendencija akivaizdžiai rodo Kremliaus nervingumą ir visuomenės neramumų baimę. „Jie ten kažką užuodžia“, – mano analitikas. Bendraudamas su sekėjais komentaruose jis išreiškė abejonę, kad rudenį Rusijos Federacijoje įvyks socialinis sprogimas. „Manau, kad tai užtruks šiek tiek daugiau laiko. Tačiau Dievas žino, dabar visko gali nutikti. Situacija labai nestabili“, – konstatavo Gallyamovas.

(99)
(2)
(97)

Komentarai ()