[Žinios trumpai] „Apple“ oficialiai išėjo iš Rusijos, bet tyliai į rinką veža tūkstančius savo įrenginių: paaiškėjo, kas vyksta  ()

„Apple“ įmonė vykdo garantinius įsipareigojimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida sužinojo, kad amerikiečių kompanija „Apple“, atsisakiusi pardavinėti savo įrenginius Rusijos rinkoje po invazijos į Ukrainą, toliau importuoja produkciją į agresorės šalies teritoriją.

Žiniasklaidos pranešimu, įrenginių skaičius siekia tūkstančius, o pristatymas vyksta kas mėnesį, tačiau parduotuvėse įranga neatsiras.

Šaltinių teigimu, amerikiečių kūrėjas importavo kelis tūkstančius telefonų ir kompiuterių. Žiniasklaida atkreipia dėmesį, kad anksčiau legaliai įvežtiems gaminiams suteikiama garantija, t. y. pardavimai vyksta su „Apple“ leidimu, tad įmonei ir toliau rūpi klientai. Jei kam nors sugedo prietaisas ir jo sutvarkyti nepavyksta, savininkas gali kreiptis į įgaliotąjį aptarnavimo centrą, kur sugedęs įrenginys bus pakeistas nauju. Štai kodėl tiekimas į Rusijos Federacijos teritoriją vis dar vykdomas.

 

Elektronika prekiaujančios bendrovės „MTS“, „M.Video – Eldorado“ ir „re: Store“ akcentavo, kad garantija galioja tik legaliai įvežamoms prekėms. Įrenginiams, importuojamiems pagal vadinamąją paralelinio importo programą, t. y. kontrabandą, garantija netaikoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(17)
(-14)

Komentarai ()