[Žinios trumpai] Poligrafologas atskleidė, kaip sužinojo, kiek iš tikro antrininkų turi Putinas: viską išdavė „bukas žvilgsnis” ir precizinis kaukolės matavimas  ()

Psichologijos mokslų doktorantas, poligrafologas ir buvęs „Alfa“ dalinio karo psichologas Dmitrijus Popovas viename interviu aptarė Putino antrininkų temą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-26 [Žinios trumpai] Poligrafologas atskleidė, kaip sužinojo, kiek iš tikro antrininkų turi Putinas: viską išdavė „bukas žvilgsnis” ir precizinis kaukolės matavimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak eksperto, šiuo metu Rusijos diktatorius turi tris „versijas“ – originalą ir du antrininkus.

„Suskaičiavau tris Putinus. Jie skiriasi vienas nuo kito kaukolės proporcijomis. Vaizdo įraše liniuote išmatavau atstumus nuo smakro iki tarpuakio, nuo tarpuakio iki pakaušio, tarp lūpų kampučių, tarp akių kampučių ir smilkinių, iš viso penki atstumai. Visi šie atstumai skiriasi priklausomai nuo to, kiek toli yra vaizdo kamera. Bet man nesvarbu tikri kaukolės išmatavimai, o jų proporcijos. Koks bebūtų vaizdas, proporcijos lieka tokios pat. Būtent dėl to supratau, kad dabar yra trys Putinai“, – aiškino poligrafologas.

Pirmasis Putinas – iš bunkerio. Jis yra būtent tas, kuris kalbėjosi su Macronu, JT generaliniu sekretoriumi Antonio Guterresu ir Šoigu apie Mariupolį. Jis taip pat pirmininkavo Nacionalinio saugumo tarybai, kuri pripažino DLR / LLR suverenitetą. Antrasis Putinas dalyvavo Pergalės dienos parade gegužės 9 d. ir Sankt Peterburgo ekonomikos forume. Trečiasis vyko į Iraną ir įteikė apdovanojimus Bašmetui ir Michalkovui.  

Ekspertas sakė, kad jis dažnai gauna klausimų apie balsą, nes išvaizda yra viena, o balsas – kas kita. Tačiau Popovas paaiškino paprastai: „Su balsu taip pat iš esmės viskas yra gana paprasta. Pirma, jei mokote žmogų, galima išmokyti ir kalbėsenos. Antra, jei balso nepavyksta imituoti, tada atliekama paprasta balso stygų operacija, kas visai nesudėtinga. Ir tada balsas panašėja į originalo.“

 

Taip pat psichologas pažymėjo, kad Putino antrininkų tema susidomėjo po to, kai pamatė, kad vienas iš Rusijos diktatoriaus „klonų“ negali kalbėtis su Merkel vokiškai, nes tikrasis Putinas pakankamai ilgai tarnavo Drezdene ir gana gerai moka vokiečių kalbą. „Buvo akivaizdu, kad akys tuščios. Merkel uždavė jam paprastus devintos klasės lygio klausimus, o pseudo-Putinas nieko nesuprato“, – sakė Popovas.

 

Be to, anot jo, buvo be galo keista matyti Putiną, kuris Pergalės dienos parade sėdi su pagyvenusiais veteranais mažesniu nei metro atstumu, nes bijo užsikrėsti. „Taip negali būti“, – sakė ekspertas. „Taip pat tikras Putinas prastai valdo dešinę kūno pusę. Tai matėme vaizdo įraše su Šoigu. Jis dešine ranka įsitvėrė stalo, ir Putinui skaudėjo, buvo matyti iš jo veido.“

„Schema yra kaip filmuose. Yra aktorius, yra ir dubleris“, – padarė išvadą Popovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(125)
(11)
(114)

Komentarai ()