[Žinios trumpai] „Artėja pats baisiausias mėnuo Rusijai, kurio visi bijo - istoriškai tai pats tragiškiausias metas Rusijai ir tai gali pasikartoti su karu Ukrainoje“  (3)

Markas Feiginas pakomentavo tai, kas vyksta Ukrainos pietiniame fronte, intriguodamas įdomia informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas teisininkas Markas Feiginas pirmiausia atsakė į „24 kanalo“ vedėjos klausimą, ar Chersono išvadavimas gali būti laikomas lūžio tašku kare:

„Tai labai panašu į kruopštų, lėtą ir nemomentinį puolimą, bandymą užimti patį Chersoną ir kai kurias netoliese esančias gyvenvietes, kad būtų galima įsitvirtinti“. Interviu su Marku Feiginu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Be to, politinis tinklaraštininkas pasakė: „Kada yra geriausias laikas tai padaryti? Aš ne karo specialistas, ne ekspertas, bet aš jums pasakysiu: Rusijoje visa kas blogiausia nutinka rugpjūtį. Rugpjūčio pučas, nuskendo laivas „Kursk“, liepsnojo televizijos bokštas... Ir apskritai viskas vyksta rugpjūčio mėnesį. Nežinau kodėl“.

Tada Markas Feiginas su tam tikra ironija pasakė: „Jie bijo šio mėnesio. Mato jame kažkokią lemtingą nesėkmės priklausomybę. Čia, Rusijoje, yra tokia nuomonė, kad rugpjūtį tikrai kažkas atsitiks. Anksčiau visada buvo svarstoma apie spalį, kai laimėjo bolševikai, o dabar jau beveik tris dešimtmečius vis kalbama apie rugpjūtį.“

 

Bet toliau vilkinti negalima, rugpjūtis labai tinkamas mėnuo, nes Chersono srityje  yra pats palankiausias metas „geros valios gestui“ prieš rudenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(71)
(0)
(71)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: