[Žinios trumpai] Perimtame pokalbyje okupantą šokiravo ukrainietiška ginkluotė: „Pas juos technika - p****c, mes tokios išvis neturim. Paleido raketą - pusšimčio OMON'ininkų nebėra, iš vado išvis tik gabalas liko”  ()

Ukrainos žvalgyba perėmė Rusijos okupanto pokalbį telefonu apie didžiulius Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje veikiančios okupacinės Rusijos Federacijos kariuomenės gretose kyla panika dėl galingos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ginkluotės. Rusų nuostoliai didžiuliai. Apie tai Rusijos karys draugui papasakojo telefono pokalbyje, kurį perėmė Ukrainos žvalgyba.

Pokalbyje okupantas prisipažįsta, kad tokio rimto ir kruvino karo visai nesitikėjo. Jis pažymi, kad Rusijos ginklai neprilygsta tam, ką turi Ukrainos pajėgos.

„O, Slava, tai p$%$c... Pasirodo, aš net nežinojau, kur čia ėjau... Jie (Ukrainos ginkluotosios pajėgos – red.) turi techniką, mes tokios neturime. Štai aš su kurganų vaikinu, jis jau išvyko namo. Sup%$o jį neblogai... Raketa atskrido. 5 žmonės pakliuvo. Vado tik gabalą rado – blauzdikaulis su koja ir viskas“, – savo bendražygiui skundėsi Rusijos karys.

Jis patikino, kad Rusijos propagandos istorijos apie pergales Ukrainos frontuose yra melas. Rusijos kariuomenė patyrė didelių nuostolių. „Čia penkiasdešimt OMONininkų pakliuvo vienu metu. Jie gyveno rūsyje, pastate kaip mokykloje. Raketa, velnias, didelio kalibro kaip davė - visi liko ten“, – sakė jis.

 

Perimtas pokalbis (daug necenzūrinės leksikos):


(143)
(0)
(143)

Komentarai ()

Susijusios žymos: