[Žinios trumpai] Feiginas: prasidėjo gudrus Erdogano žaidimas, Irano gamyklos bombardavimas Sirijoje – neatsitiktinis  ()

Žinomas rusų teisininkas, opozicijos veikėjas ir žurnalistas Markas Feiginas išreiškė savo nuomonę dėl neseniai paskelbto Recepo Erdogano pareiškimo, kad Vladimiras Putinas yra suinteresuotas bendradarbiauti su Turkijos kompanija „Baykar“, gaminančia „Bayraktar“ dronus. Be to, Rusijos prezidentas ir Turkijos lyderis planuoja vėl susitikti, šį kartą Sočyje rugpjūčio 5 dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Feigino, ukrainiečiai panikuoti neturėtų. „Manau, kad Erdoganas gudrauja ir žaidžia. Nemanau, kad kas nors iš to bendradarbiavimo išeitų. Tai tik gudrus Erdogano žaidimas – ir tam davė, ir tam davė, o daugiausia tai sau pasiliko. Jis galvoja tik apie save“, – pareiškė Feiginas interviu Natašai Vlaščenko.

Taip pat interviu Feiginas paminėjo Putino kelionę į Iraną, kur jis, matyt, kažko kaulijo ir dėl kažko tarėsi. „Nepaisant pareiškimų iš Irano pusės, kad „ne, mes netieksime savo dronų“, kažkas ten atsitiko. Kodėl? Nes staiga netoli Damasko Izraelis subombardavo bepiločių skraidymo aparatų gamyklą. O į tai Rusija sureagavo surūgusiu veidu“, – pašiepė Feiginas.

 

Jis taip pat pridūrė, kad Sirijos objektas kažkaip buvo įtrauktas į kažkokią schemą. Laikui bėgant viskas paaiškės – kam buvo pastatyta gamykla, iš kur ir į kur buvo tiekiami bepiločiai orlaiviai. Tačiau kol kas aišku tik vienas dalykas –  Sirijos gamyklos sunaikinimas nėra nelaimingas atsitikimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(54)
(0)
(54)

Komentarai ()