[Žinios trumpai] Ekspertas skelbia apie grandiozinį užkulisių žaidimą: Putinas pasiryžęs už taiką atiduoti viską, bet Erdoganas jį paliks kvailio vietoje  (1)

V. Putinas gali perduoti turkams armėnų tikslus Kalnų Karabache, Zangezūro koridorių ir Libijos sukilėlių interesus, siekdamas paliaubų su Ukraina, mano ekspertas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Piontkovskis papasakojo, ką V. Putinas nori pasiekti su R. T. Erdogano pagalba. Dabar V. Putinui svarbiausia sudaryti paliaubas su Ukraina galimo jos kontrpuolimo išvakarėse, ir į derybas jis įtraukia Turkijos prezidentą Recepą Tayyipą Erdoganą. 

Tai interviu metu žurnalistui Romanui Cimbaliukui pareiškė rusų politologas, Hadsono instituto (JAV) ekspertas Andrejus Piontkovskis. Transliacijos filmuotą medžiagą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Dabar V. Putinui svarbiausia sudaryti su Ukraina paliaubas. Dėl to jis kreipiasi į Turkiją. Jis duos R. T. Erdoganui „laisvę” Sirijoje, perduos jam Basharą al Assadą, o mainais Turkijos prezidentas stengsis įtikinti Ukrainą paliauboms. R. T. Erdoganas, aišku, jį apgaus, paims Siriją, bet apie paliaubas sakys: „atsiprašau, nepavyko susitarti su ukrainiečiais“, – pažymėjo ekspertas.

 

Pasak jo, per derybas „V. Putinas gali perduoti turkams Zangezūro koridorių. Jis dabar atiduos bet ką. V. Putinas bijo Ukrainos kontrpuolimo ir jam būtinai reikia paliaubų“, – pažymėjo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(128)
(9)
(119)

Komentarai (1)