[Žinios trumpai] Analitikas: rusai atsidūrė „labai nepatogioje padėtyje“ Ukrainoje – „tai baigsis tragedija...“  ()

Karo ekspertas Michailas Samusas su ukrainiečiais pasidalijo įdomia prielaida apie šiandienos priešo pajėgumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TSN programos eteryje Michailas Samusas išsakė savo viziją apie situaciją Ukrainos frontuose.

Kariuomenės tyrimų centro ekspertas užtikrintai pareiškė, kad šiuo metu priešas atsidūrė „nepatogioje padėtyje“, paaiškindamas, ką turi omenyje.

Michailo Samuso interviu programai TSN galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Jie pradėjo perkelti pajėgas į pietus. Tai reiškia, kad jie reaguoja į tai, ką daro Ukrainos kariuomenė. Ne Ukrainos kariuomenė reaguoja į tai, ką daro rusai, o atvirkščiai – reaguoja rusai ir atsiduria absoliučiai nepatogioje padėtyje. Jie atsidūrė situacijoje, kai vėl bando mums pasiūlyti savo scenarijų taktiniu lygmeniu, tačiau šis bandymas parodyti iniciatyvą baigsis tragedija. Ką turiu omenyje? Jie dabar bando eiti į puolimą tokiomis sąlygomis, kai į puolimą eina ir Ukrainos pusė“, – supratimą apie tai, kas vyksta Chersono kryptimi, išsakė karo ekspertas.

 

„Jie gali rizikuoti ir dabar pradėti puolimą prieš Kryvyj Rihą, važiuoti į Zaporižią. Kai kurie ekspertai mano, kad dabar jie kuria grupes Kryvyj Riho kryptimi vien tam, kad vyktų toliau į Zaporižią. Jie gali rizikuoti, bet manau, kad Ukrainos vadovybė labai apsidžiaugtų, jei rusai vėl eitų į puolimą nepasiruošusiomis pajėgomis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: