[Žinios trumpai] Arestovičius papasakojo, kodėl Ukraina leidžia okupantams tempti techniką į Chersono sritį - yra slaptas planas (Video)  ()

„Plane numatoma, kad kuo daugiau žmonių ten atvyks, tuo mums geriau“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Ukrainos politikas Oleksijus Arestovičius, kasdien bendraudamas su teisės ekspertu Marku Feiginu, įvardijo priežastis, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos leidžia priešui kaupti karinę techniką ir gyvąją jėgą pietinėje fronto linijoje.

Oleksijaus Arestovičiaus interviu Marko Feigino laidoje, „YouTube“ kanale:

Markas Feiginas savo svečio paklausė, ar Ukrainos ginkluotosios pajėgos kaip nors kontroliuoja karinės technikos pristatymą Chersono srityje. Arestovičius atsakė trumpai: „Vakar atvažiavo traukinys iš Krymo ir 40 vagonų su įranga, amunicija ir personalu. Nėra nei įrangos, nei amunicijos, nei ešelono“.

Tada žinomas teisininkas suabejojo, ar rusų okupantai dar gali ką nors transportuoti. Arestovičius į tai sureagavo taip: „Jie gali, nes mes neturime tiek daug tų pačių HIMARS, kad galėtume ten nušauti viską kas gyva. Bet mes turime tam tikrą planą. Šiame plane numatoma, kad kuo daugiau žmonių ten atvyks, tuo mums geriau“.

 

Marko Feigino paklaustas, ar Ukrainai užteks ginklų, kad išmuštų priešą iš šalies pietų, Arestovičius atsakė: „Kuriame didelį rezervą, kad susitvarkytume. Tačiau šiandien mes gavome „maną iš dangaus“: kažkoks demokratas mums paskelbė, nepamenu koks, kad mums duos 300 km nuotolio raketų. Esam Ukrainoje be galo dėkingi už tai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: