To dar nebuvo! Rusijoje jau skelbiama, kad Šiaurės Korėja siūlo galingą karinę pagalbą Rusijai, propaganda patiria euforiją  ()

Rusijos režimas „sulaukė netikėtos pagalbos pasiūlymą“ iš totalitarinės valstybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienos iš Rusijos kanalo „Rossija-1“ pokalbių laidų, propagandistas Igoris Korotčenko sakė, kad Korėjos Liaudies Demokratins Respublikos (KLDR) kariuomenė yra pasiruošusi atvykti dalyvauti karo veiksmuose prieš Ukrainą.

Šiaurės Korėja pasiūlė Rusijai atsiųsti 100 000 savo karių į karą Ukrainoje. Tai propagandinio kanalo laidoje pareiškė rusų žurnalistas, save karo ekspertu įvardijantis Igoris Korotčenka. Jis sakė, kad Pchenjanas siūlo Maskvai „savanorių“.

Pasak jo, „L/DLR vyriausybės gali pasirašyti susitarimą su Pchenjanu dėl „savanorių“ siuntimo iš Šiaurės Korėjos“.

„Jei Šiaurės Korėja išreiškia norą įvykdyti savo tarptautinę pareigą kovoti su Ukrainos fašizmu, turėtume tai leisti“, – pridūrė jis.

Be to, Korotčenka sakė, kad statybininkai iš KLDR yra pasirengę atvykti ir kartu su kolegomis iš Rusijos atstatyti sugriautus miestus Ukrainos teritorijoje.

 

 

„Šiaurės Korėjos statybininkai yra ištvermingi, nepretenzingi ir, svarbiausia, motyvuoti. Neturėtume gėdytis priimti šią Kim Jong Uno mums ištiestą ranką", – sakė jis.

Priminsime, liepos 13 d. Šiaurės Korėja paskelbė apie „L/DLR“ nepriklausomybės pripažinimą. KLDR tapo trečiąja šalimi, kuri yra JT narė ir pripažino „respublikas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(92)
(-85)

Komentarai ()