[Žinios trumpai] Politikos ekspertas įvardijo įvykį, po kurio Putino dienos bus suskaičiuotos: „Rusijos „vatnikai” supras, kad karas pralaimėtas, ir kas dėl to kaltas”  ()

Politikos ekspertas Tarasas Zagorodnis išsakė savo nuomonę apie situaciją viename iš Ukrainos frontų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TV eteryje 20 metų patirtį turintis politikos konsultantas Tarasas Zagorodnis išsakė netikėtą situacijos pietiniame Ukrainos fronte viziją ir paaiškino, kaip laikinai okupuoto Chersono išvadavimas reikštų Putino valdžios žlugimą.

Politinis strategas pasakė taip: „Jie supranta paprastą dalyką - kad Chersono miesto ir Chersono srities išvadavimas, o to tikimybė yra labai didelė, nes rusų daliniai ten iš tikrųjų jau yra bėdoje, reikštų, kad žlunga visa „specialioji operacija“.

Politikos ekspertas išsamiau išplėtojo savo mintį apie Chersono deokupacijos reikšmę ne tik Ukrainai, bet ir Rusijos Federacijai: „Pirmiausia, paskutiniai „dygsniuoti švarkai“ Rusijoje supras, kad pralaimi karą ir ieškos atsakingų asmenų. Putinas bus kaltas, nes irgi melavo apie kariuomenę ir „specialioji operacija“ vyksta pagal planą“.

 

Tarasas Zagorodnis apibendrino - „Tai sukels smūgį į jo pozicijas valdžioje. Manau, kad mes kalbame ne tik apie valdžios praradimą, bet ir apie gyvybės praradimą. Putinas stengsis išsilaikyti, jam tai būtina, bet, ačiū Dievui, jis nieko neturi ir tai nesuveiks“.

(53)
(5)
(48)

Komentarai ()