Skelbiama neįtikėtina informacija: Putino pasekėjai nori pasiduoti ir derėtis, slapta rašo Ukrainai ir Vakarams (Video)  ()

Daugelis Kremliaus elito atstovų tikrai tikisi, kad pavyks išspręsti problemą, susitarus su Vakarais ir Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ilja Ponomariovas teigė, kad Kremliaus elite vyrauja labai paniškos nuotaikos, o kai kurie Putinui artimi žmonės slapta rašo Ukrainai ir Vakarams, norėdami pasiduoti ir derėtis.

Buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomariovas, vienintelis Rusijos deputatas, balsavęs prieš Krymo aneksiją, davė interviu Dmitrijui Gordonui, kuriame padarė sensacingą pareiškimą apie Rusijos galią. Anot jo, šiandienines Kremliaus elito nuotaikas galima apibūdinti dviem žodžiais: „Visiška tragedija“. Ir daugelis iš jų tikrai nori ir tikisi, kad pavyks išspręsti problemą, susitarus su Vakarais ir Ukraina.

Jis paminėjo, kad jam (ir kitiems opozicionieriams) Kremliaus politikai rašo nuolat. Be to, jie rašo ir Ukrainos prezidento kanceliarijai ir į Vakarams. Tačiau į Ukrainos vyriausybę kreipiamąsi mažiau, nes nelabai supranta, su kuo reikia spręsti klausimus.

„Norit pasakyti, kad Rusijos politikai siunčia Vakarams signalus, kad yra pasirengę pasiduoti ir derėtis?“,- pasitikslino  Gordonas.

„Taip, – patvirtino buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas. Be to, aš asmeniškai pažįstu vieną žmogų iš Putino artimųjų rato, pateikusį tokį prašymą“. Ir pridūrė, kad niekas net negalėtų pagalvoti apie tą žmogų, nes kalbama apie vieną iš Putino režimo ramsčių.

 

Ponomariovas to žmogaus neįvardijo. Savo ruožtu Dmitrijus Gordonas išdrįso teigti, kad tai, galbūt, Nikolajus Patruševas – žmogus, kurio vardą gerai žino visi ukrainiečiai ir kuris kartais vadinamas net pavojingesniu už Putiną. Tačiau rusų opozicionierius pasakė, kad tai ne jis, ir davė vieną užuominą: tie, kurie turi didžiulį turtą, bus išgelbėti, nes tie žmonės, kurie neturi daug pinigų, tiesiog nesupranta, kaip gali su kažkuo derėtis.

 

„Patruševas, žinoma, yra labai įdomus žmogus, su jo pinigais viskas tvarkoje, bet jo pinigai yra visiškai juodi ir ne tokios didelies apimties, kokios reikia. Šiaip tai aš manau, kad jis liks su Putinu iki galo. Jis skęs kartu su juo“, – savo nuomonę išsakė politikas.

Ponomariovas taip pat pažymėjo, kad Rusijos politinis elitas panikuoja daugiau nei plačiosios masės. Dauguma Rusijos Federacijos gyventojų net nenori pagalvoti, kuo viskas baigsis, nes baisu apie tai pagalvoti. Jie neturi jokios aiškios pozicijos, nes juos valdo baimė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(3)
(137)

Komentarai ()