[Žinios trumpai] Putinas į Donbasą atsiuntė D. Medvedevą kartu su Rusijos „jėgos bloku”: kas vyksta?  (1)

Dmitrijus Medvedevas ir beveik visi Rusijos Federacijos valdžios bloko atstovai lankėsi okupuotame Donbase.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 11 dieną Rusijos žiniasklaida pranešė apie Dmitrijaus Medvedevo ir beveik viso Rusijos Federacijos valdžios bloko atstovų vizitą okupuotame Donbase.

Rusijos Saugumo Tarybos sekretoriaus pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas su oficialiu vizitu atvyko į okupuotą Luhanską, kur jo laukė „DLR“ ir „LLR“ formacijų lyderiai Denisas Pušilinas ir Leonidas Pasečnikas. Po instruktažo su marionetiniais vadovais, buvęs Rusijos Federacijos prezidentas surengė pasitarimą „respublikų“ saugumo ir ekonominės bei socialinės raidos skatinimo tema.

Rusijos Federacijos propagandinės žiniasklaidos paskelbtoje nuotraukoje matyti, kad Medvedevas sėdi „LLR“ vadovo kėdėje, Pušilinas ir Pasečnikas sėdi pagarbiu atstumu nuo „svečio“.

Kartu su Medvedevu į Luhanską atvyko beveik visas Rusijos Federacijos valdžios blokas: Rusijos Federacijos generalinis prokuroras Igoris Krasnovas, Rusijos Federacijos prezidento administracijos vadovo pirmasis pavaduotojas Sergejus Kirijenka, vidaus reikalų ministras Vladimiras Kolokolcevas, statybos ministras Irekas Fayzullinas, FSB direktorius Aleksandras Bortnikovas, Tyrimų komiteto vadovas Aleksandras Bastrykinas.

 

Vienas iš „susitikime“ aptartų klausimų – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „nusikaltimų“ tyrimas.

Medvedevo teigimu, kelionė buvo organizuota V. Putino įsakymu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(12)
(-5)

Komentarai (1)