Rusija ruošia grandiozinį smūgį Zelenskiui: sukurtas atskiras saugumo skyrius, bus paleista speciali svetainė, verbuojami savanoriai iš Vakarų Europos  ()

Rusijos Federacija rengia akciją Vakarų Europos šalyse, kurios pagrindinis tikslas – diskredituoti Ukrainos prezidentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius jau susitarė dėl naujos struktūros, turinčios teisę daryti įtaką specialiosioms tarnyboms, sukūrimo. Būtent ji plėtos veiksmus, nukreiptus prieš Zelenskį.

Rugpjūčio 11 d., Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direktoratas paskelbė apie Rusijos vykdomą naują informacinę kampaniją prieš Ukrainos vadovą, informuoja „Ukraina 365“.

Šaltinis praneša, kad Rusijos Federacija kurs naują netikrą svetainę „Zelensky Fund“, kuri skatins Vakarų Europos piliečius aktyviai prisijungti prie jos veiklos.

Ukrainos žvalgyba praneša, kad visi parengiamieji darbai jau baigti, o pati svetainė paruošta paleidimui. Be to, yra paruoštos netikros gerai žinomos Vakarų žiniasklaidos ekrano kopijos, kuriose kalbama apie naują fondą. Jau paruošti memai, „tinklo vartotojų“ komentarai ir yra tinklaraštininkų, pasiruošusių dirbti netikroje svetainėje.

 

Ukrainos saugumiečiai pranešė, kad artimiausiu metu svetainė bus paleista, o tada prasidės žiniasklaidos kampanija, skirta ją reklamuoti. Žvalgyba ragina pasaulio bendruomenę netikėti netikra informacija ir tokia, kuri nėra patvirtinta iš oficialių šaltinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(5)
(17)

Komentarai ()