[Žinios trumpai] Ukrainos kariuomenė „verta 12-kos iš 10 balų”: Pentagonas sužavėtas Ukrainos kariuomenės efektyvumu  ()

Pentagono pareigūnas gyrė Ukrainos karius jų kovoje su Rusija sakydamas, kad jie padarė tai, ką „galvojome padaryti yra neįmanoma“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįvardijamas Gynybos departamento pareigūnas sakė, kad nepaisant to, kad Rusijos pajėgos buvo didesnės nei Ukrainos, Vladimiro Putino karių moralė ir jų „gebėjimas išsilaikyti“ buvo smarkiai kritusi.

Skalėje nuo nulio iki 10 pareigūnas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų efektyvumą įvertino 12 balų: „Jie rado būdų, kaip padaryti tai, kas, mūsų manymu, yra neįmanoma“.

Pažanga fronte ir Ukrainos armijos sėkmė užpuolikų užnugaryje laikinai okupuotose teritorijose smarkiai smogia Putino armijos karių moralei. Demoralizuoti rusai svajoja bet kokiu būdu grįžti iš fronto linijos atgal į Rusijos Federaciją.

 

Rusija beatodairiškai šaudo, bombarduoja Ukrainos teritoriją, o tai lemia masines civilių gyventojų aukas. Kita vertus, Ukrainos ginkluotosios pajėgos efektyviai ir tiksliai dirba tiesiogiai kariniuose objektuose ir priešo pozicijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(124)
(1)
(123)

Komentarai ()