[Žinios trumpai] Visa tiesa apie rusus Europoje: „Pamišusi orda, kaip tarakonai, su riksmais lendanti į įvairius plyšius“  (5)

Už Ukrainoje vykstančius žiaurumus kolektyvinę atsakomybę turi prisiimti ir Rusijos Federacijos piliečiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už Ukrainoje vykstančius žiaurumus kolektyvinę atsakomybę turi prisiimti ir Rusijos Federacijos piliečiai. Europa uždaro rusams prieigą prie civilizacijos, nes susibūrę jie elgiasi kaip banda.

Apie tai feisbuke parašė žurnalistas Jurijus Romanenko.

Jis kalbėjo apie gyvenimą Bučoje, Kyjivo srityje, prieš atvykstant Rusijos armijai. Gyvenvietėje gyveno taikūs ir ramūs žmonės, kurie dabar niekada negalės pamiršti, už ką žudė rusai.

„Kai gyvenome Bučoje, kiekvieną vasaros rytą mus pažadindavo gaidžių giedojimas, šunų lojimas, o vakarais užmigdavome, klausydamiesi svirplių muzikos. Kasdien vaikščiodavome parke, tai buvo neatsiejama mūsų gyvenimo dalis. Bent valandą, kartais ir dvi turėjau prabangą pabūti vienas su savo mintimis ir gamta. Visi ten pažinojome vienas kitą ir mėgavomės tuo artumu, kuris nepasiekiamas, gyvenant didmiestyje. Būtent šie dalykai – kai viskas po ranka: galimybė išgerti kavos su meru, pasėdėjimas kavinėje tarsi savo namuose, šviežių sulčių gurkšnojimas parke, galimybė vaiką palikti kaimynei močiutei arba išsiųsti taksi į mokyklą su taksi vairuotoju, kuris pas mus atvažiuodavo dešimtis kartų, darė gyvenimą Bučoje nepaprastai šiltu“, - prisimena Romanenko.

Ir visa tai buvo negailestingai sugriauta bepročių žmonių dėka, apsėstų kvailų primityvių šūkių dvasia: „mes galime pakartoti“, „jūs neegzistuojate“, „kalti Vakarai“. Be to, jis prisiminė, kad Rusijos barbarai net nesuprato, kodėl jie buvo išsiųsti į Ukrainą.

„Mūsų namuose jie atlikdavo gamtinius reikalus ir šluostė savo subines vaikiškais daiktais, kuriuos imdavo iš butų. Šaudė į nelaimingus žmones, kurie niekaip negalėjo persiorientuoti ir iš įpročio važiavo įprastomis gatvėmis ieškoti vaistų ir maisto sau ir savo artimiesiems. Dabar, važiuodamas gatvėmis, kaskart pagalvoju: „Čia, prie Vokzalnajos ir Jablunskajos kampo, prie dviračio gulėjo vyras mėlyna striuke, o toliau, ties Vodoprovodnajos ir Jablunskajos sankryža, buvo du apšaudyti automobiliai. O štai čia, Julija ir Ivanka, paklode tempė mirštančią Sašą į ligoninę. O štai cerkvė, prie kurios gyvenome, pavirtusi kapinėmis“, – pasakojo žurnalistas.

 

Todėl jam dabar pikta dėl „teisingų rusų“ klyksmų, kad Europa planuoja stabdyti vizų išdavimą Rusijos Federacijos piliečiams.

„Mes (ukrainiečiai) labai, pabrėžiu, labai aiškiai suprantame, kad esate kalti visi. Susirinkę elgiatės kaip destruktyvi banda, kuri savo kelyje naikina viską. Atskirai atrodote mieli žmonės, bet kartu jūs tiesiog beprotiška minia. Būdami kartu, viską aplink nuodijate. Štai kodėl atėjo ši akimirka - civilizacija pavargo rūšiuoti Rusijos gaminamas išmatas. Štai kodėl civilizacija nori užsidaryti nuo jūsų. Žinoma, jūs kaip tarakonai, lipsite per įvairius plyšius su riksmais „mes čia apeisime, čia pralysime, o tu bandyk tai įrodyti“, bet tai bus laikina priemonė. Šiuolaikinė Rusija yra kaip ta kvaila merga su kasomis, kuri lakstė po Vieną paskui ukrainietes, rėkdama apie Chersoną, o vakare ištinusiu veidu skundėsi, kad ją išspyrė iš viešbučio“, – reziumavo žurnalistas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(296)
(3)
(293)

Komentarai (5)