Skandalas Ukrainoje – „Kyjivo balsu” laikyto Arestovičiaus nėra oficialiame Ukrainos prezidento patarėjų sąraše! Aiškina, kas jis toks iš tikrųjų  ()

„Jis tiek daug šneka, kad kartu padarėme jį visos Prezidentūros kanceliarijos patarėju. Būtent taip skamba jo pareigos – „Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas“, – aiškino Podoliakas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentūros vadovo patarėjas Michailas Podoliakas, reaguodamas į kilusį skandalą, pareiškė, kad Oleksijus Arestovičius dirba visos prezidentūros kanceliarijos patarėju.

Apie tai Podoliakas parašė savo „Telegram“ puslapyje.

Pažymėtina, kad šiuo metu socialiniame tinkle įsiplieskė skandalas dėl to, kad Oleksijus Arestovičius nėra sąraše tarp prezidento Volodymyro Zelenskio patarėjų ir Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjų, tačiau dažnai žiniasklaidoje vadinamas OPU vadovo patarėju.

Liepos 26 d., „Feigin“ tiesioginėje programoje Arestovičius pavadino save „Jermako patarėju“. Jis taip pat paneigė gandus apie tariamą atleidimą iš pareigų.

Rugpjūčio 20 d. Podoliakas sureagavo į skandalą ir papasakojo, kokias pareigas prezidentūroje užima Arestovičius.

„Mūsų mėgstamiausia tradicija – truputis tiesos ir neįtikėtinai daug spėliojimų. Taigi, ponas Arestovičius tikrai nėra nei OPU vadovo, nei kurio nors jo pavaduotojo patarėjas. Jis tiek daug šneka, kad kartu padarėme jį visos Prezidentūros kanceliarijos patarėju. Būtent taip skamba jo pareigos: „Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas“). Ir todėl aš, kaip Ukrainos prezidento patarėjas, gerbiamiems žurnalistams asmeniškai galiu tik patarti: detaliai tikrinkite informaciją“ – rašė Podoliakas.

 

Iki to momento nei valdžia, nei pats Arestovičius niekada nepaneigė, kad buvo netinkamai pristatomas žiniasklaidoje.





Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(4)
(43)

Komentarai ()