[Žinios trumpai] „Putinas tiesiog nesupranta, kas bus, jei smogs Kyjivui į sprendimų priėmimo centrus“  ()

Anot O. Soskino, V. Putinas turi paskutinę galimybę „žengti geros valios žingsnį“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Kremlius nuspręs smogti „sprendimų centrams“ Kyjive, tai bus demonstratyvus žingsnis ir bandymas dezorganizuoti ukrainiečius.

Tokią nuomonę išsakė politologas ir ekonomistas Olegas Soskinas, rašo „Glavred“.

Anot jo, Ukrainos valdžioje esantys asmenys neturi reikšmės – prezidentą teisėtai gali pakeisti parlamento vadovas, premjeras, vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas ir kt.

Kremlius nesuprato, kad „mašina“ jau gyvena savo gyvenimą ir jau tokia gyvybinga ir pasirengusi kovai, kad akimirksniu pakeičia galvą: vieną nupjauna – pasirodo dvi, dvi nupjauna – keturios bus, net geresnės nei tos, kurios buvo nukirstos... Šio organizmo nebegalima sunaikinti“, – sako O. Soskinas.

Ekspertas aiškina: ukrainiečių nebegalima palaužti, V. Putinas galvojo sunaikinti šią „mašiną“, bet galiausiai padarė ją galingesnę.

„Kiekvienas smūgis veda prie to, kad sistema tampa stipresnė ir agresyvesnė. V. Putinas nesupranta, kad turi paskutinę galimybę padaryti „geros valios gestą" ir greitai išvaduoti Ukrainos teritorijas, nes tada jis bent ką nors išgelbės. Jei V. Putinas smogs taktiniu branduoliniu smūgiu Ukrainai, niekas iš Rusijos valdžios nebus išgelbėtas – ji visa bus sunaikinta, o Maskva visiškai sudegs“, – prognozuoja O. Soskinas ir priduria, kad kiekvienas smūgis į Ukrainą didina pyktį priešui.

 

„Taurė beveik pilna ir tuoj užsipildys. Rusijos laukia toks atpildas, kad baisu pagalvoti. Atpildo taurė beveik iki kraštų. Kai apsivers, bus tokia Dievo bausmė, kokios niekas niekada nematė. Ukrainiečiai moka didelę kainą, kad būtų laisvi, o rusai kad liktų vergais“, – aiškino jis.

Anksčiau nemažai Rusijos propagandistų ir politikų ne kartą ragino V. Putiną smogti „sprendimų priėmimo centrui“ Kyjive, t. y. vyriausybės kvartalui, kuriame yra įsikūrusios Ukrainos valstybinės institucijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(1)
(40)

Komentarai ()