Idiotai Rusijos turistai tiesiog žudo Krymo gynybą: skelbiama, ką padarė šį kartą ir kaip buvo nustatytos S-400 koordinatės (Foto)  ()

Turistai Kryme ir toliau perduoda Rusijos oro gynybos pozicijas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Pagal nuotraukas internete ekspertai aptiko Rusijos oro gynybos sistemas S-400, esančias Kryme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Benjaminas Pittetas, nepriklausomas žurnalistas, internete paskelbė pirmąsias S-400 nuotraukas. Jis išsamiai išstudijavo nuotraukas, kurios tapo prieinamos internete, ir paskelbė S-400 koordinates.

Tačiau dieną prieš tai eilinis turistas, dabar esantis Kryme, paskelbė savo nuotraukas, darytas S-400 fone, informuoja „Ukraina 365“.

Pittetas savo įraše nurodė internete paskelbtos nuotraukos iš Eupatorijos geografinę vietą. Kartu jis teigė, kad sistemos į nurodytą vietą atkeliavo liepos 20 d.

Vėliau kitas turistas internete paskelbė nuotrauką priešais S-400 įrenginius. Kaip vėliau paaiškėjo, jis juos padarė nerijoje tarp Juodosios jūros ir Tereklos ežero netoli Molochnoje kaimo.

 

Rugpjūčio 21 d. Krymo „vadovas“ Aksionovas sakė, kad oro gynybos sistema, esanti Eupatorijos regione, suveikė vėlų vakarą. Pasak jo, buvo numušti Belbeko oro uosto link skridę dronai.

Tačiau gali būti, kad dabar bepiločių orlaivių taikiniu nr. 1 bus būtent oro gynybos sistemos, kurių vietą Kryme turistai išslaptino Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(2)
(57)

Komentarai ()