[Žinios trumpai] „Tai rimtas įspėjimas Duginui neperžengti ribos, kurią jau peržengė Girkinas“  ()

Politologas Andrejus Piontkovskis pakomentavo Darjos Duginos mirtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-22 [Žinios trumpai] „Tai rimtas įspėjimas Duginui neperžengti ribos, kurią jau peržengė Girkinas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius perspėjo A. Duginą, kad jis neperžengtų ribos, už kurios jau yra buvęs FSB pulkininkas Igoris Girkinas (Strelkovas), kritikuojantis Rusijos prezidentą dėl „nepakankamai ryžtingų veiksmų Ukrainoje“.

Tokį požiūrį ekspertas išsakė „24 kanalo“ eteryje.

„A. Duginas yra gerai žinomas kaip dvasinis ultrafašistinės partijos lyderis, kuris pastaruoju metu vis stipriau kritikuoja V. Putiną kaip nepakankamą fašistą. Jo dukra, jis ir jų bendraminčiai susirinko Maskvos srityje į tokią „šventę“ aptarti, kaip geriausiai galima sunaikinti Ukrainą. A. Dugino partijos problema ypač pradėjo kelti nerimą V. Putino aplinkai dabar, kai pats diktatorius desperatiškai siekia kažkokio konflikto įšaldymo, siekdamas užkirsti kelią Ukrainos puolimui ir ką nors sufabrikuoti savo tamsiai tautai kaip pergalę – užkariautas Chersono ir Zaporižios regionų teritorijas“, – sakė analitikas.

 

Politologo teigimu, tokių diplomatinių žingsnių išvakarėse Kremliui buvo svarbu „užčiaupti A. Dugino partijos balsą“. „Vakarykštė žmogžudystė yra įspėjimas A. Duginui. Įspėjimas jam neperžengti ribos, kurią I. Girkinas peržengė jau seniai“, – aiškino pašnekovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(36)
(1)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: