[Žinios trumpai] Kur dingo Kadyrovas? Skelbiama, kad sulaukė tiesioginio įsakymo iš Putino ir iš karto užsičiaupė  ()

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas rado paaiškinimą, kodėl iš informacinės erdvės dingo Čečėnijos vadovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailas Šeitelmanas su televizijos kanalo „Apostrophe TV“ žiūrovais pasidalijo mintimis apie staigų Ramzano Kadyrovo dingimą iš Rusijos televizijos ekranų ir interneto. Michailo Šeitelmano interviu televizijos kanalui „Apostrophe“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Iš Ukrainos politikos stratego lūpų nuskambėjo mintis: tokios asmenybės kaip R. Kadyrovas ne visada žino, ką sako, tačiau tuo pat metu jų kalbos verčiamos į įvairias pasaulio kalbas, todėl jų klausomasi skirtinguose politiniuose lygiuose. Dėl šios priežasties V. Putinas, būtent jam pavaldus dabartinis Čečėnijos vadovas, galėtų uždrausti jam laikinai pasirodyti viešumoje.

„V. Putinui tai nepatinka, jis pradėjo suprasti, kad visi tokio pobūdžio propagandistai turi būti tylesni, o televizijos veikėjai gali dar labiau išpūsti propagandą (kuo garsiau, tuo geriau), o valstybės atstovai neturėtų to daryti. Pirmiausia jie nesuprato, nes visa tai veikė „į minusą“ Rusijos Federacijai tarptautinėje arenoje, ypač R. Kadyrovo, kaip regiono vadovo, veikla veikė neigiamai, todėl jam buvo įsakyta užsičiaupti“, – Michailas Šeitelmanas išreiškė savo prielaidas apie Ramzano Kadyrovo dingimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(57)
(4)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: